Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent till tjej i Upplands Väsby!

Ort: Upplands Väsby
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2022-11-25
Sista ansökningsdatum: 2022-12-09
Arbetstid: Dag

Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Om tjänsten
Nu har du chansen att jobba hos en härlig tjej på 26 år med mycket energi! Det är en driven tjej som drömmer om att bli journalist och på fritiden bloggar hon samt umgås med vänner. Hon bor i Upplands Väsby och arbetar emellanåt på Sveriges Radio. Hon gillar party och har ett stort modeintresse. Tjejen har en CP-skada vilket gör att hon kommunicerar med hjälp av sin blisstavla. Som personlig assistent stöttar du kunden med allt som kan uppstå i vardagen.

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Tjänst 1 är på 50% där man jobbar någon natt (12 timmars pass med väntetid på 4,85h per natt) men även dag/kväll förekommer. Väntetid på natten 02:09-07:00 
Tjänst 2 är på ca 40 % där man jobbar 24 timmars pass varannan vecka, andra veckan minst 10 timmar, antingen dag eller kväll.
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse, övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde: Så snart som möjligt.

Vem är du?
Vår kund söker driftiga assistenter som tycker om när det händer saker. Som person är du trygg, pålitlig och lojal. Det är meriterande om du har kunskap om CP-skada men det viktigaste är att personkemin fungerar mellan er. 

 För att bli aktuell krävs följande:
- Eftersom att du behöver hjälpa kunden att kommunicera måste du ha mycket goda kunskaper i svenska både i tal och i skrft.
- Du är ej pälsalergiker.

Förflyttningar förekommer

Kund önskar att man bifogar ett personligt brev i sin ansökan.

En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Dag
Sök jobbet senast 2022-12-09
Ansök här

Kontaktperson

Nathalie Claeyssens Rekryteringsansvarig