Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent till tjej i Ystad, dagtid 65 %

Ort: Ystad
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2022-01-12
Sista ansökningsdatum: 2022-02-21
Arbetstid: Dag

Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro?  I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.  

Vi söker nu en personlig assistent på 65 % till en aktiv tjej boende i Ystad. Passen startar 6.00 och det är viktigt att du kan vara på plats vid den tiden då ni sedan tillsammans tar bussen till Kristianstad där tjejen studerar på Högskolan, ni är sedan tillbaka i Ystad mellan 14.30-18.00. Tiderna varierar beroende på hur tjejens studier är förlagda, du arbetar 2-3 dagar i veckan och dessa tider kommer ni överens om 2 veckor i förtid.

Du kommer under dagen vara tjejens förlängda arm, det är därför viktigt att du som söker är flexibel, ödmjuk och ansvarstagande. Du har en positiv syn på livet och bidrar med en trevlig och stimulerande tillvaro. Du tycker självklart det är intressant och inspirerande att arbeta med människor. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att personkemin stämmer.
Du kommer även att ta anteckningar åt kunden i skolan så flytande svenska i tal och skrift är ett krav.

Lön: Lönen fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.  

Tillträde: Enligt överenskommelse

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Välkommen med din ansökan! 

 

 

 

 

 

 

 

Arbetstid / Varaktighet: / Dag
Sök jobbet senast 2022-02-21
Ansök här

Kontaktperson

Katarina Roos Rekryteringsansvarig