Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent till en 17 årig tjej utanför Värnamo

Ort: Värnamo
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2022-05-24
Sista ansökningsdatum: 2022-06-03
Arbetstid: Dag

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett spännande och utvecklande jobb? Välkommen till Humana

Vi söker dig som vill arbeta tillsammans med en tonårstjej boendes med sin familj i Hånger utanför Värnamo. Tjejen som nu söker assistent är 17 år och lever med en muskelsjukdom och behöver i och med det hjälp och stöttning i sin vardag med allt en vardag kan tänkas innehålla. Hon söker någon som kan vara hennes "armar och ben" och stötta i allt från daglig hygien, matsituationer till träning. Men även stöttning när det kommer till vardagliga sysslor som att hålla ordning, baka, laga mat, gå ut med hunden, diska, tvätta med mera. Då tjejen går i skolan kommer du som assistent hjälpa henne när hon kommit hem med att exempelvis skriva vid läxor och andra skolmoment hon kan tänkas fått med sig hem.

Tjejen är dataintresserad och tycker mycket om smink spela sällskapsspel, pyssel, titta på tv, musik och bakning. Är detta intressen som delas med dig? Toppen i sådana fall! 

Till denna tjej söker vi en rökfri kvinna som inte är pälsallergiker då familjen har hund, katt och häst. 
Det krävs ingen särskild erfarenhet för jobbet utan det viktigaste är att personkemin stämmer, men det är mycket viktigt att du är intresserad av att arbeta med människor och ungdomar med funktionsvariationer.
För att trivas i rollen tror vi att du är en trygg och stabil person med fötterna på jorden men som även är positiv, engagerad, ansvarsfull samt lyhörd inför att kunna anpassa ditt arbete efter tjejens behov.

Vi söker dig som vill vara timvikarie men med två fasta tider i veckan enligt nedan, samt att du kan hoppa in vid planerad och oplanerad frånvaro.  Passar dig som har studier eller annan huvudsyssla.

Tisdag: ojämna veckor: 15.30-21.30

            jämna veckor: 16.00-21 30

Onsdag: 14.45- 21.30

 

OBS: Tiderna kan förändras beroende på skoltid eller inte. 


Kvalifikationer:
- Körkort är ett krav
-Vi ser helst rökfria kvinnliga sökanden

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Enligt överenskommelse.

OBS Glöm inte beställa blankett 4429 (Polisregister) www.polisen.se/registerutdrag 

Varmt välkommen med din ansökan! 

Arbetstid / Varaktighet: / Dag
Sök jobbet senast 2022-06-03
Ansök här

Kontaktperson

Marina Dahlin Rekryteringsansvarig