Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent till två syskon i Hultsfred

Ort: Hultsfred
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2022-01-10
Sista ansökningsdatum: 2022-01-31
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Vi söker nu en personlig assistent som vill jobba med två syskon som båda har behov av assistans bland annat på grund av en muskelsjukdom. Det är en kille och en tjej i 23 års åldern som bor tillsammans i ett hus i Hultsfred. 

Som personlig assistent kommer du vara behjälplig där funktionsvariationen sätter gränser och hjälpa till med bland annat personlig hygien samt på- och avklädnad, men även matsituationer samt hushållssysslor. Båda syskonen tar sig fram via rullstol och behöver hjälp med förflyttningar och stöttning vid de olika momenten. Matlagning och vara en hjälpande hand för att äta är även en viktig del av ditt jobb. 

Du som söker bör vara ordningsam, ansvarstagande och ha lätt för att samarbeta med kollegor och andra personer som finns i syskonens omgivning. Vi söker dig som är trygg i dig själv, positiv, och kan ge inspiration till de runt omkring. Du ska ha förmågan att kunna ta egna initiativ men också vara lyhörd. Livserfarenhet och sunt förnuft samt pålitlighet är viktiga egenskaper. Det är viktigt att du har förståelse för vad det innebär att arbeta i någons hem och vad uppdraget som personlig assistent innebär.

 

 Specifikationer:

- God erfarenhet av vård, omsorg eller personlig assistans. Du som söker bör tala god svenska.

- Du som söker ska ha ett genuint intresse av sociala yrken och att arbeta med människor.

- Simkunnig då bad i simhall sker en gång i veckan

Arbetstid/Varaktighet: 
Tjänst på ca 80% men kan finnas möjlighet till mer. Passen som förekommer är dag, kväll och helg. Anställning enligt överenskommelse.

 

Tillträde: Anställning enligt överenskommelse

 

Att jobba på Humana 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.  

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

 

Vad händer nu?  

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

 

Välkommen med din ansökan! 

 

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2022-01-31
Ansök här

Kontaktperson

Marina Dahlin Rekryteringsansvarig