Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent till ung flicka i Karlstad! 23 % schemarad

Ort: Karlstad
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-03-23
Sista ansökningsdatum: 2021-04-23
Arbetstid: Alla

Söker du ett meningsfullt extraarbete? Är du ansvarstagande, intiativrik och flexibel? Se hit!

Vår kund har en aktiv vardag och för att hon ska få en så stimulerande och rolig dag som möjligt krävs det att assistenten har energi, styrka samt initiativförmåga! Det är också viktigt att du är flexibel och har förmågan att ta ansvar.

Kunden är en flicka på 10 år med ett flerfunktionshinder och ett omfattande vårdbehov. I arbetsuppgifterna ingår hantering av medicinsk och teknisk utrustning. Det är därför meriterande om du har erfarenhet av assistans och arbete med barn sedan tidigare. Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet av kommunikation som stöd. Har du intresse för sång och musik är det en stor fördel, då det är flickans stora intresse!


Vi söker dig som:
- Har ett gott ordningssinne och fingertoppskänsla,
- Har hög arbetsmoral,
- Är ansvarstagande,
- Är flexibel och kan tänka sig att arbeta dygnets alla timmar,
- Ej röker,
- Ej är allergisk mot pälsdjur.


Schemaraden ligger på ca 23 % och är förlagd så att man jobbar varannan helg och två tisdagseftermiddagar i månaden. Utöver de inplanerade passen finns det även möjlighet till extrapass vid ordinarie personal frånvaro. 

Jobbet passar perfekt att kombinera med till exemepel studier, eller annat flexibelt arbete! 


Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter.
Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: Vi söker dig som vill jobba på en schemarad om 23 % med chans till något extrapass under månaden. Varierande dag, kväll, vardag och helg.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: 1 juli 2021, alternativt augusti 2021.


Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor. 

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana 
HÄR 


Vad händer nu?  
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: 
https://polisen.se/tjanster-tillstand/blanketter/

Blanketten du ska välja heter LSS – utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9).


Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Mia Pilipovic på Mia.pilipovic@humana.se. Telefonsamtal undanbedes.


Välkommen med din ansökan! 

 

Arbetstid / Varaktighet: / Alla
Sök jobbet senast 2021-04-23
Ansök här

Kontaktperson

Mia Pilipovic Rekryteringsansvarig