Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent till ung kille i Karlstad! 60 % schemarad

Ort: Karlstad
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-03-23
Sista ansökningsdatum: 2021-04-23
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Nu söker vi efter en personlig assistent på en schemarad om 60 % till en kille i Karlstad!

Vår kund är en 25årig kille som bor i Karlstad, Han pluggar på universitetet och tränar gärna på gym! Arbetet som personlig assistent hos honom kan innebära allt från att hjälpa till att ta anteckningar när han pluggar till att vara behjälplig i vardagliga sysslor.

Det är inget krav att du som söker tidigare har jobbat eller studerat något inom vården, däremot kan arbetet innebära en del tunga lyft. Vi ser därför att det är viktigt att du som söker är fysiskt stark.

Är du intresserad av att jobba sommarjobba hos vår kund? Vi söker nu också en timvikarie som kan tänka sig att jobba vid ordinarie personals frånvaro. Skriv i din ansökan om du är intresserad av sommarjobb!


Vi söker dig som

- Ej är allergisk mot pälsdjur

- Klarar av tunga lyft

- Kan jobba dagar, kvällar och helger


Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter.

Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.


Arbetstid/Varaktighet: Vi söker dig som vill jobba på en schemarad om 60 % med chans till något extrapass under månaden. Varierande dag, kväll, vardag och helg.


Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.


Tillträde: 1 maj 2021


Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor. 

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana 
HÄR 


Vad händer nu?  
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Mia Pilipovic på Mia.pilipovic@humana.se. Telefonsamtal undanbedes.


Välkommen med din ansökan! 

 

 

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2021-04-23
Ansök här

Kontaktperson

Mia Pilipovic Rekryteringsansvarig