Hem

Kontaktuppgifter

Kontakta oss

Fler kontaktuppgifter

Publicerad: 2023-09-17

Personlig assistent till ung kvinna boendes i Bollebygd

Om tjänsten

Humana söker nu en personlig assistent till en kvinna i 25 årsåldern, som bor tillsammans med sin familj i Bollebygd.

Kvinnan har en lindrig utvecklingsstörning samt autism, och arbetet kommer variera utifrån hennes dagliga behov och mående. Rollen som personlig assistent innebär att du kommer att stötta och motivera henne i vardagen, följa vardagliga rutiner samt hjälpa till med diverse sysslor i hemmet. Hon tycker om att göra olika utflykter och aktiviteter så som att spela spel, titta på film, gå på bio, bada, gå på Liseberg m.m., och du som assistent kommer att vara delaktig i de olika aktiviteterna.

Vi söker dig som är en engagerad och strukturerad person, som har ett motiverande, flexibelt och ödmjukt förhållningssätt. Det är viktigt att du är trygg och stabil, tålmodig, ser möjligheter och är initiativtagande.

Körkort och körvana krävs, då bil körs i arbetet. Då kunden har hund, är det en fördel om du ej är allergisk.

Vi söker dig som vill arbeta ca 75%. Arbetspassen är förlagda både under dag- och kvällstid, samt under helgen. Det kan även förekomma arbete under nattetid men det sker sällan.

Det är meriterande om du har erfarenhet av liknade arbete sen tidigare men det är inte ett krav. Intervjuer sker löpande så skicka din ansökan redan idag!

Kontaktperson

Elisabeth Hallberg Kontaktperson