1. Du är här: Personlig assistent till Ystad

Personlig assistent till Ystad

Stad: Ystad
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2019-03-15
Sista ansökningsdatum: 2019-04-29
Arbetstid: Dag
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett spännande och utvecklande jobb? Välkommen till Humana – det ledande nordiska omsorgsföretaget. Läs mer på www.humana.se.

Vi söker nu en personlig assistent till vår kund i Ystad för en tjänst på ca 80%. Startdatum enligt schema 29/4, introduktion sker tidigare. Arbetspassen är förlagda dagtid 6:45-17:00 eller 6:45-18:00. Nattpass kan förekomma och är då förlagda 18:00-07:00.

Vår kund är en kille på 35år som lever med en cp-skada, han tar sig fram med hjälp av permobil och kommunicerar via Bliss. Behöver hjälp med personlig omvårdnad, dagliga sysslor i sitt hem och hjälp med olika aktiviteter.

Vår kund är en glad, nyfiken och social kille som tycker om att hitta på olika saker som att umgås, titta på sport och komma ut på utflykter.

Vi tror att du som söker har hunnit skaffa dig lite livserfarenhet och är pigg och glad, ordningssam, ansvarstagande och socialt kompetent. Vår kund har ett teknikintresse och är sportintresserad så om du delar hans intressen ser vi det som positivt.

Du har körkort och erfarenhet av arbete som personlig assistent eller liknande sedan tidigare. Har du erfarenhet av liftar är det meriterande.

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen "Alla har rätt till ett bra liv".

Arbetstid / Varaktighet: Deltid / Dag
Sök jobbet senast 2019-04-29
Ansök här

Kontaktperson

Malin Filling