1. Du är här: Personlig assistent till Ystad

Personlig assistent till Ystad

Stad: Ystad
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2019-05-20
Sista ansökningsdatum: 2019-06-20
Arbetstid: Varierande - dag, kväll, helg
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Vi söker nu personlig assistent till ett vikariat för en mindre helgtjänst på ca 30%, start 3/6-19, varaktighet ca 1,5 år. Du arbetar enligft rullande schema på sex veckor med fasta pass varannan helg. Arbetspassen är förlagda både dagtid 7:45-19:00 samt natt 18:00-08:00. På natten ingår 4 timmars väntetid. Eftersom detta är en mindre tjänst kan det vara en fördel om du har annan sysselsättning så som studier. Extra inhopp vid ordinarie assistenters frånvaro kan förekomma.

Vår kund är en kille i 35-årsåldern som lever med en CP-skada. Han är en glad, social, och utåtriktad person som lever ett aktvit liv. Han är musik och idrottsintresserad och tycker mycket om att göra utflykter.

Dina arbetsuppgifter innebär att hjälpa vår kund där funktionsnedsättningen begränsar honom. Han behöver t.ex. hjälp med personlig omvårdnad, matsituationer, hushållsuppgifter och att komma ut på olika aktiviteter. Vår kund har begränsat tal och du som assistent behöver hjälpa honom att kommunicera.

Vi tror att du är en glad, social och utåtriktad person som har tidigare erfarenhet av personlig assistans och vana av förflyttningshjälpmedel. Meriterande är om du delar vår kunds intressen. Du har bil, körkort och är rökfri. Katt finns i kundens hem.

 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen "Alla har rätt till ett bra liv". Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9)

Arbetstid / Varaktighet: Deltid / Varierande - dag, kväll, helg
Sök jobbet senast 2019-06-20
Ansök här

Kontaktperson

Malin Filling Rekryteringsansvarig