Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent, tim vid behov och sommarvikariat till man i Hörby.

Ort: Hörby
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2022-04-27
Sista ansökningsdatum: 2022-05-31
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.  

Vi söker nu en personlig assistent till vår manliga kund boendes i Hörby.
Tjänsten är en timanställning och arbetstiderna är förlagda varierat 09:30-16:30, 16:15-23:00 samt 22:00-11:00 på natten ingår 5 timmars väntetid. Du kommer arbeta de olika tiderna alla veckans dagar. Under sommaren finns chans till fasta pass. 

Vår kund är en man i 68 års ålder som lever med MS. Han behöver hjälp med det mesta som kan uppkomma i den dagliga livsföringen så som personlig omvårdnad, förflyttningar och vardagsbestyr i hemmet.

Egenskaper som är viktiga hos dig som söker är att du är flexibel, ansvarstagande och arbetsam. Vår kund trivs bäst med assistenter som har hunnit samla på sig lite livserfarenhet.

Då urvalet sker löpande uppmanar jag dig som är intresserad att skicka in din ansökan omgående.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Enligt överenskommelse men snarast möjligt.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Välkommen med din ansökan! 

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2022-05-31
Ansök här

Kontaktperson

Zinnia Örnbielke Rekryteringsansvarig