Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent, tim/sommarvikarie, till en kille i Helsingborg.

Ort: Helsingborg
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-04-09
Sista ansökningsdatum: 2021-04-26
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.  

Vi söker en personlig assistent, som tim vid behov och sommarvikarie, hos en av våra kunder i Helsingborg. Arbetspassen är dygnspass med 6 h jour. 
Vid andra assistenters frånvaro kan det finnas möjlighet till att arbeta fler timmar och till sommaren kommer det att finnas behov av en sommarvikarie. 

Vår kund är en pigg och glad 33-årig kille med autism samt epilepsi.
Han har svårt att kommunicera och besitter en psykosocial funktionsnedsättning. Han är en aktiv kille som gillar sång, musik, åka bil samt promenader.

Du som söker ska vara lugn, trygg och psykiskt stabil. Det är viktigt att du är flexibel och ser möjligheter i stället för problem. Du bör ha erfarenhet av att arbeta med funktionsnedsatta. Då vår kund trivs bäst med kvinnliga assistenter så välkomnar vi kvinnliga sökande. Har du erfarenhet av autism eller annan psykosocial funktionsnedsättning är detta meriterande.

Körkort: B körkort är en merit
  
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
 
Tillträde: Omgående 

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Välkommen med din ansökan! 

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2021-04-26
Ansök här

Kontaktperson

Katarina Roos Rekryteringsansvarig