1. Du är här: Personlig assistent, deltid, till en man i Degeberga.

Personlig assistent, deltid, till en man i Degeberga.

Stad: Kristianstad
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2020-01-29
Sista ansökningsdatum: 2020-02-29
Arbetstid: Varierande - dag, kväll, helg
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Nu söker vi en personlig assistent till vår kund som är bosatt i Degeberga. Vår kund lever med en förvärvad hjärnskada och har behov av stöd och hjälp med allt i sin vardag.
Tjänsten gäller en deltid på 25 % och arbetstiderna är förlagda dag/kväll/natt samt helg. I nattpasset ingår 6,5 timmars väntetid.

I arbetet som personlig assistent ingår personlig omvårdnad samt praktiska göromål och vardagssysslor såsom matlagning, handling och utflykter. Du kommer vara kunden behjälplig där hans funktionsnedsättning sätter gränser.

Kunden har ett stort intresse för motorsport och delar du vår kunds intresse finns det en stor chans att ni kommer trivas tillsammans.
För övrigt ser vi gärna att du är en pigg, ansvarsfull och strukturerad person med god självinsikt som är van att möta människors olika behov. Då det ingår en del förflyttningar i arbetet är det en fördel om du är i fysiskt god form. Det viktigaste är att du är rätt person för arbetet och att personkemin stämmer.

Körkort är meriterande.

I assistansen finns förflyttningshjälpmedel såsom golv-och taklift, trapphiss och rullstol. Du blir instruerad i allt som rör assistansen på plats.

Arbetstid/Varaktighet: Arbetet innebär arbetspass dag/kväll/natt samt helg. Deltid 25%.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Omgående.

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”. Läs mer på www.humana.se

Arbetstid / Varaktighet: Deltid / Varierande - dag, kväll, helg
Sök jobbet senast 2020-02-29
Ansök här

Kontaktperson

Katarina Roos