Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent, tim vid behov, till en man i Kvidinge.

Ort: Åstorp
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-12-28
Sista ansökningsdatum: 2022-02-28
Arbetstid: Alla

Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro?  I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.  

Jag är en 60-årig man med CP-skada, spasticitet, nedsatt hörsel och talsvårigheter. Jag söker en personlig assistent på tim vid behov.
Jag behöver hjälp med personlig hygien, av- och påklädning, matning, stöd vid kommunikation men är samtidigt en självständig person. Trädgårdsarbete, som gräsklippning sommartid, snöskottning vintertid samt hushållsgöromål. Som min assistent får du tillbringa mycket tid utomhus och följa med mig under dagen när jag kör i min permobil. Jag gillar att reparera och fixa med saker och att sätta mig in i hur tekniken fungerar.
Jag är känslig mot rök så du måste vara icke rökare och inte heller använda någon parfym.

För att trivas i rollen som min assistent bör du vara glad, positiv och flexibel. Du har hunnit skaffa dig en del arbetslivserfarenhet och talar och skriver dialektfri svenska flytande. Det förekommer manuella lyft så det är en fördel om du är fysiskt stark.

Jag är en kvällsmänniska så det blir både långa och sena arbetspass som börjar kl. 8 och slutar kl. 24. Man har 2 timmars paus mitt på dagen. Du arbetar 2-3 dagar/vecka.
Körkort är ett krav.

Tjänst: Tim vid behov.

Lön: Lönen fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.  

Tillträde: Enligt överenskommelse

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Välkommen med din ansökan! 

Arbetstid / Varaktighet: / Alla
Sök jobbet senast 2022-02-28
Ansök här

Kontaktperson

Zinnia Örnbielke Rekryteringsansvarig