Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent, timvik till positiv trädgårdsintresserad kvinna

Ort: Tranås
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-03-19
Sista ansökningsdatum: 2021-04-30
Arbetstid: Sommarjobb

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande
jobb? Välkommen till Humana. 


Jag är en kvinna boende i Tranås som söker en ny personlig assistent. Jag är i femtioårsåldern och gillar att besöka biblioteket och kyrkan, gå på konserter, hälsa på vänner samt uppleva naturen. Jag tycker också om att resa, både kort och långt, bland annat för att hälsa på mina barn och barnbarn.

Mina tidigare assistenter vittnar om en fin arbetsmiljö och säger att de känner glädje att gå till jobbet. ”Min kund är en glad, trevlig och aktiv kvinna. Ingen dag är den andra lik”, säger en. ”Jag har lärt mig mycket av kunden och haft ett stort intellektuellt utbyte med henne. Det händer alltid något, är aldrig tråkigt, men inte heller stressigt”, säger en annan.

Min sjukdom begränsar mig till viss del och jag behöver hjälp med exempelvis förflyttningar och hushållssysslor. Jag bor i en ljus och fin lägenhet med bra utrymmen vilket förenklar ditt arbete.

Nu söker jag en sommarvikare/timvikarie som kan täcka upp vid ordinarie assistenters frånvaro, och arbetstiderna är förlagda med delad tur enligt tiderna 07.45-14.20 samt 16.00-19.00, både vardag och helg. Viktigt att du kan jobba i sommar.

Jag ser gärna att du som söker är en lugn, trygg och empatisk person, med en positiv inställning till livet. Jag önskar kvinnliga sökande.

Då det förekommer en del resor i jobbet bör du som söker ha körkort, då det är du som kör vid dessa, men med min bil. Att du är rökfri ses som ett stort plus.


Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Startdatum: Omgående så vänta inte med din ansökan då vi går igenom urvalet löpande.Att jobba på Humana 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.  

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 


För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

 

Välkommen med din ansökan! 

 

Arbetstid / Varaktighet: / Sommarjobb
Sök jobbet senast 2021-04-30
Ansök här

Kontaktperson

Marina Dahlin Rekryteringsansvarig