1. Du är här: Personlig assistent vid behov till glad 13-årig kille i Åkersberga

Personlig assistent vid behov till glad 13-årig kille i Åkersberga

Stad: Österåker
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2019-01-16
Sista ansökningsdatum: 2019-02-16
Arbetstid: Varierande - dag, kväll, helg
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Om tjänsten:
Jag är en glad och lekfull kille på 13 år bosatt i Åkersberga. Jag söker dig som vill assistera mig hemma med min familj eller där jag för närvarande befinner mig. Det kan vara i varma simbassängen eller i kalla havet, i skolan, på hästryggen, när jag hoppar studsmatta eller åker till landet.

Jag har en flerfunktionsnedsättning och behöver assistans under dygnets alla timmar. Du kommer assistera mig med alltifrån personlig hygien och måltider, till träning, lek och bus. Jag har inget eget tal utan använder mig av "pratbok", ljud och gester.

Vi söker nu en nya personliga assistenter till min assistentgrupp som vill jobba extra vid behov på vardagskvällar och helger. Det finns även goda möjligheter för dig som också vill jobba som sommarvikarie! 

Vi söker dig som:
Du som söker ska vara ansvarsfull, lyhörd, flexibel, lekfull och kunna ta egna initiativ. Du talar god svenska, är rökfri och tål både hund, katt och häst. Det är meriterande om du har erfarenhet från att ha jobbat med barn, men det allra viktigaste är din personliga lämplighet.

I denna grupp jobbar vi tillsammans och stöttar varandra. Vid vissa tider är det även dubbelassistans och då är det viktigt att du är flexibel och duktig på att samarbeta, samtidigt som du har fullt fokus på ditt uppdrag.

 • Talar god svenska
 • Är rökfri
 • Ej allergisk mot pälsdjur (hund, katt, häst)
 • Gärna har erfarenhet av en roll som personlig assistent

Egenskaper som värderas:

 • Ansvarsfull
 • Lyhörd
 • Flexibel
 • Lekfull
 • Initiativtagande
 • Samarbetsvillig

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet

 • Timvikarie vid behov på kvällar och helger. Med goda möjligheter till sommarvikariat.
  Arbetstider: Vardagar ca 16-22. Helg 9-18 eller 15-22.

Låter tjänsten intressant? Tveka inte att skicka in din ansökan idag då urval sker löpande!

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Omgående

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen "Alla har rätt till ett bra liv". Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9)

Arbetstid / Varaktighet: Deltid / Varierande - dag, kväll, helg
Sök jobbet senast 2019-02-16
Ansök här

Kontaktperson

Rebecka Gustafsson Rekryteringsansvarig