Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personliga assistenter åt trevlig man i Norrköping sökes

Ort: Norrköping
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-04-01
Sista ansökningsdatum: 2021-04-30
Arbetstid: Alla

Personlig assistent åt trevlig man i Norrköping. Timvikariat.

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Söker du efter ett värdefullt arbete att kombinera din nuvarande sysselsättning med? Då kanske detta är något för dig!

Om tjänsten
Vår kund är en 34-årig rullstolsburen man med en CP-skada. Han är en utåtriktad och glad kille som bor i Norrköping, han behöver hjälp med det mesta som uppkommer i vardagen, exempelvis hygien, matning och förflyttningar.

Tjänsten är på schema varannan söndag 09:00-16:30 samt att man utöver detta kan hoppa in extra vid behov. Observera att tjänsten innefattar väntetid under nätterna, du som söker behöver kunna arbeta väntetid. Erfarenhet av personlig assistans eller vårdarbete är meriterande. Mer information fås vid en eventuell intervju. 

Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personlig assistent och kund.

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Körkort: B-körkort är meriterande.

Arbetstid/varaktighet: Dag, kväll, natt (där väntetid förekommer) och helg. Tjänsten är på schema varannan söndag 09:00-16:30 samt att utöver detta kunna hoppa in vid sjukdom i arbetsgruppen. Vi tillämpar anställningsformen "så länge assistansuppdraget varar".

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten

Arbetstid / Varaktighet: / Alla
Sök jobbet senast 2021-04-30
Ansök här

Kontaktperson

Fredrika Kloth Rekryteringsansvarig