1. Du är här: Personliga assistenter för extrajobb hos kille i Obbola!

Personliga assistenter för extrajobb hos kille i Obbola!

Stad: Umeå
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2020-01-02
Sista ansökningsdatum: 2020-02-02
Arbetstid: Varierande - dag, kväll, helg
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Nu söker vi personliga assistenter till en 18-årig kille i Obbola utanför Umeå! Vår kund tycker om att vara aktiv och vara med när det händer grejer. Som personlig assistent hos honom kommer du att vara till hjälp där funktionshindret sätter gränser, vilket till exempel omfattar fritidsaktiviteter, personlig träning med bland annat bad och stretchning, samt annat stöd i vardagen.

Mer om den spännande tjänsten!
Vi söker dig som är intresserad av att jobba...

...på en mindre rad hos kunden där du jobbar en vardagnatt per vecka samt varannan helg. Arbetspassen på vardagar är förlagda mellan kl. 18-08 (i passen ingår i snitt 8 h väntetid).  

... som tivmikarie hos vår kund. Du har då möjlighet att hoppa in och jobba vid ordinarie assistenters frånvaro, ex. sjukdom och semester. Arbetspassen är på vardagar förlagda på eftermiddag/kväll, på helger kan arbetspassen variera. 

Vem vi söker?
Vi tror att du som söker tjänsten är aktiv, kan sätta gränser och har integritet. Det är en fördel om du gillar fysisk kontakt och är intresserad av att bidra med aktiviteter så det händer saker under arbetstiden. Tidigare erfarenhet av att jobba som personlig assistent eller med barn ser vi som meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, följande punkter ser vi dock som krav:

  • Du har körkort och tillgång till bil alternativt annan egen transport (moped, scooter) för att ta dig till och från jobbet. Bussförbindelserna passar inte med arbetstiderna. 
  • Du är rökfri
  • Om du vistas kring pälsdjur använder du separata arbetskläder och har en noggrann hygienrutin
  • Du kan uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister

Urvalsprocessen sker löpande så skicka din ansökan redan idag!

Arbetstid/Varaktighet: Eftermiddag/kväll, natt och helg. Vi tillämpar anställningsformen "Så länge uppdraget varar" samt timanställning. 
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal
Ansökan: Din ansökan läses av personal på Humana och av kundens föräldrar. 
Startdatum: Inskolning sker enligt överenskommelse. 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”. Läs mer på www.humana.seEnligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9)

Arbetstid / Varaktighet: Deltid / Varierande - dag, kväll, helg
Sök jobbet senast 2020-02-02
Ansök här

Kontaktperson

Linda Oja Rekryteringsansvarig