Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personliga assistenter för timvikariat i centrala Linköping

Ort: Linköping
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-10-13
Sista ansökningsdatum: 2021-11-03
Arbetstid: Helg

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Beskriver du dig som ordningsam, ärlig och med en sarkastisk humor? Då tror vi att detta jobb skulle passa perfekt för dig!


Om tjänsten:

Vi söker nu personliga assistenter för timvikariat till en av våra kunder i Linköping. Våran kund är en man i 40-årsåldern, han har diagnoserna MS och Asperger. Som personlig assistent hos honom så kommer du att vara honom behjälplig, främst i hans hem, med det mesta som kan uppkomma i vardagen såsom matlagning, hushållssysslor och personlig omvårdnad. För att passa hos den här kunden behöver du kunna hantera raka, ärliga, ofiltrerade svar och kommentarer. 

 

 

Vi söker dig som:

- Har mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

- Uppskattar en stressfri arbetsplats

- Är initiativtagande och kan se vad som behöver göras i ett hem

- Gillar matlagning (husmanskost)

Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer och ta stort ansvar. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av arbete inom vården. Om du dessutom delar kundens intresse av lödning är detta ett plus.

Under arbetstid hos denna kund behöver man som assistent vara rökfri samt inte använda någon parfym.

 

 

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: Tjänsten är ett timvikariat vid behov, exempelvis vid sjukdom eller ledighet. Passen är förlagda 12-18 på vardagar och helger.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

 

 

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”. Läs mer på www.humana.se

 

Arbetstid / Varaktighet: / Helg
Sök jobbet senast 2021-11-03
Ansök här

Kontaktperson

Lina Sjöqvist Rekryterings- och bemanningsansvarig lina.sjoqvist@humana.se