Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personliga assistenter i Rättvik, timvikariat

Ort: Rättvik
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-09-28
Sista ansökningsdatum: 2021-10-29
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? Vi på Humana söker nu en personlig assistent som vill arbeta med våra kunder i Rättvik I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Om tjänsten

Vi söker ansvarsfulla och engagerade timvikarier till våra kunder i Rättvik med omnejd. Det kan både röra sig om att få bokade pass på schema samt hoppa in vid behov, vid sjukdom etc.
Arbetstider varierar och det kan vara dygnspass men även dag, kväll och natt. Vardag och helg. 

Våra kunder har olika fysiska och/eller psykiska funktionsvariationer och därför söker vi assistenter med olika erfarenheter.

Som personlig assistent ska du finnas tillhands där funktionsnedsättningen sätter gränser. Det kan vara allt ifrån personlig hygien till matlagning och följa med på aktiviteter. 

Arbetstiderna varierar beroende på vilken kund du arbetar hos. Skriv gärna med i ditt personliga brev om det är vissa tider på dygnet du inte kan arbeta.

I rollen som personlig assistent kommer du huvudsakligen att:  

- Hjälpa till med vardagssysslor som matlagning och övriga hushållssysslor 

- Vara behjälplig vid kundens aktiviteter utanför hemmet, t ex promenader 

- Stötta och träna kunden kring kommunikation  

Vem är du? 

Vi söker dig som vill göra skillnad och arbeta efter vår vision Alla har rätt till ett bra liv.

Vi söker dig som är lyhörd och trivs med att arbeta med människor. Är glad, öppen, social och trygg i dig själv samt har en god arbetsmoral och arbetsglädje. 
Rollen som personlig assistent kräver att du är lyhörd inför hur kunden vill ha det.

För denna tjänst krävs det att du har:  

- Har goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift 

- Har B-körkort hos vissa kunder

Det är även meriterande om du har:  

- Erfarenhet av en liknande roll 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2021-10-29
Ansök här

Kontaktperson

Frida Larsson Rekryteringsansvarig