Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personliga assistenter på fast schemarad till 14-årig tjej

Ort: Enköping
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2023-05-26
Sista ansökningsdatum: 2023-06-02
Arbetstid: Varierande - Dag, Kväll, Natt, Helg

Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? Vi på Humana söker nu en personlig assistent som vill arbeta med en 14-årig tjej i Enköping! I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Jag är en glad tjej på 14 år som söker en assistent som kan hjälpa mig i vardagen. Jag bor i Enköping med min snälla familj och en hund. Jag har en CP-skada och epilepsi, och det är därför jag behöver hjälp av just dig. Jag är en busig tjej så det får gärna du också vara.

Om tjänsten
Jag vill att du hjälper mig så att jag utvecklas och kan göra samma saker som mina kompisar. Sedan behöver jag hjälp med förflyttningar, tvätta mig, gymnastik och att ta min medicin. Du kommer också hjälpa mig när jag ska äta och prata med andra. Just nu håller jag på att lära mig att kommunicera med en pekdator, så det
är bra om du kan det eller andra sätt att kommunicera på. Hoppas att du är påhittig så att vi kan leka och hitta på roliga saker. 

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: 
Vi söker nu assistenter till två tjänster gällande dag, kväll och helg. 

Tjänst 1 är 26% med pass fördelade enligt följande:
Vecka 1 - Onsdag och torsdag 16.00-22.00
Vecka 4 - Måndag 16.00-22.00, lördag och söndag 09.00-21.00
 

Tjänst 2 är 55% med pass fördelade enligt följande:
Vecka 1 Måndag och tisdag 16.00-22.00 lördag 09.00-21.00
Vecka 2 Tisdag och torsdag 16.00-22.00
Vecka 3 Måndag, tisdag och torsdag 16.00-22.00 lördag och söndag 09.00-21.00
Vecka 4 Tisdag 16.00-22.00 och fredag 16.00-20.30

Lön: Fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde: Enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så länge uppdraget varar" samt timanställning.

Vem är du?
Som min assistent vill jag att du ska vara glad och lyssna på mig. Jag söker någon som är mogen, tar ansvar och är flexibel. Självklart ska du även tycka om barn. Det är meriterande om du har jobbat som personlig assistent tidigare, gärna med erfarenhet av cp-skada eller epilepsi. 
 

För att vara aktuell hos mig behöver du:

-Vara rökfri
-Tåla pälsdjur
-God svenska i tal och skrift
-God fysik, då lyft förekommer
-Att man visar upp ett giltigt utdrag från belastningsregistret. Se nedan för vidare info om hur du gör. Detta bör beställas omgående då handläggningstiden kan ta upp till två veckor.

Hoppas vi ses snart!

En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.
 

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana https://www.humana.se/personligassistent

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från Polisen med hjälp av Bank-ID, på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/ Om du inte har Bank-ID beställer du istället registerutdrag via denna länk: 
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/blanketter---barn-med-funktionsnedsattning/

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande - Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2023-06-02
Ansök här

Kontaktperson

Nathalie Claeyssens Rekryteringsansvarig