Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personliga assistenter sökes för vikariepool till Nyköping med omnejd

Ort: Nyköping
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-12-10
Sista ansökningsdatum: 2022-01-31
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Då är du välkommen till Humana.
Vi söker nu personliga assistenter till vår vikariepool för Nyköping med omnejd!

 

Vikariepoolen

Som timvikarie i vikariepoolen blir du inbokad vid ordinarie assistenters frånvaro.

Att stå med i vikariepoolen är spännande och mycket utvecklande då du får möjlighet att arbeta hos olika kunder runt om i Nyköping som har olika omvårdnadsbehov. Eftersom du kan bokas in hos olika kunder och ofta med kort varsel så ställer vi krav på att du som är sugen på att vara med i vikariepoolen är flexibel och inte rädd för att träffa nya människor. Att vara med i vikariepoolen är en oerhört bra chans att få presentera sig för och få provjobba hos flera olika kunder vilket skapar goda möjligheter till att få fortsätta som timvikarie -och kanske även på en schemarad hos kunden i fråga.

 

Vi har dessutom flera kunder i och runt om Nyköpng där vi har behov av assistenter och där det finns möjlighet till en fast schemarad eller timvikariat hos en specifik kund redan nu. 


Om tjänsten

I arbetet som personlig assistent krävs att du är flexibel och trygg i din arbetsroll, samt har ett genuint intresse av att arbeta med människor.
I rollen kommer du få stötta upp kunden i sin vardag och hjälpa till med de grundläggande behoven.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter är att hjälpa till med:
- personlig hygien
- förflyttningar
- kommunikation
- att uträtta ärenden
- hushållsarbeten
- träning

Vår assistans vänder sig till såväl vuxna och barn med olika funktionsnedsättningar och vi ser gärna sökande med erfarenhet från arbete med personer med funktionsnedsättning. Som personlig assistent hos Humana arbetar du utifrån vår värdegrund som innebär att ge varje enskild individ ett professionellt bemötande präglat av glädje, engagemang och ansvar.
Det är meriterande med körkort och bilArbetstid/varaktighet: Varierande dag, kväll, natt, vardag, helg och dygn. Vi söker både timvikarier till vikariepoolen med start omgående men också personliga assistenter som är intresserad av att jobba hos en specifik kund som timvikarie eller gå på en fast schemarad.
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse, övriga ersättningar enligt kollektivavtal
Tillträde: Omgående


Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2022-01-31
Ansök här

Kontaktperson

Caroline Arbestål Rekryteringsansvarig caroline.arbestal@humana.se