Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personliga assistenter sökes till 26-årig kille i Östersund, 25%!

Ort: Östersund
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2023-05-24
Sista ansökningsdatum: 2023-06-30
Arbetstid: Varierande - Dag, Kväll, Natt, Helg

Nu söker vi på Humana en personlig assistent som vill jobba på en mindre schemarad till en av våra kunder på Frösön i Östersund! 

Vår kund är en 26-årig kille som har epilepsi och autism. Han har lätt till skratt, älskar sång och musik och gillar att resa.
Som personlig assistent kommer du att vara till hjälp där funktionsnedsättningen sätter gränser vilket till exempel innebär kommunikation, personlig hygien och att följa honom på olika aktiviteter.


Om tjänsten!

- Vi söker dig som är intresserad av en tjänst på 25%, där det finns möjlighet att arbeta mer vid behov.

Arbetet omfattar vanligt förekommande rutiner inom assistans så som omvårdnad och hygien, medicinering, vårdkontakt och läkarbesök samt mat- och hushållssysslor.
Vår kund är i behov av god struktur, tydlig kommunikation och ordning i vardag och omgivning. Utöver det kommer du att vara delaktig i att skapa förutsättningar för en meningsfull vardag utifrån kundens önskemål där intressen ligger inom kreativt skapande och pyssel i hemmet.

Arbetspassen är förlagda på dag, kväll och natt (med väntetid) under vardagar och helger.


Vem vi söker!

- Du är en solidarisk och trygg person vars ambition och drivkraft ligger i att arbeta med människor ur ett vårdperspektiv för att skapa meningsfullhet, en trygg vardag och god omsorg.

- Du besitter kunskap och förståelse för vad arbetet som personlig assistent innebär och har erfarenhet av omvårdnad, hjälpmedel och medicinering.

- Du demonstrerar en god förmåga att arbeta självständigt och besitter en förmåga att skapa god struktur, har ett gott ordningssinne samt en lösningsfokuserad inställning.

- Du är initiativtagande och driven till att projekt och uppgifter genomförs.

- Du är en teamarbetare med erfarenhet av att arbeta i en dynamisk miljö och känner dig komfortabel att samarbeta med andra.

- Du uppvisar integritet, diskretion och hänsynsfullhet gentemot kundens identitet och hem.

- Du är benägen att vara följsam för förändringar samt lyhörd inför kundens mående, behov och önskemål.

- Du har en god kommunikativ förmåga och finner det lätt att ta in rutiner och ny kunskap.

Vi ser gärna också att du har erfarenhet av autism. 


Arbetstid / Varaktighet: Varierande dag, kväll och natt (med väntetid). Vi tillämpar anställningsformen "så länge uppdraget varar" samt timanställning. 25%.
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Tillträde: 2023-06-01, eller enligt överenskommelse.
Ansökan: De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga. Rekryteringen sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag!


Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och/eller lämna in personbevis samt eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige. Personbevis kan du enkelt ladda ned på Skatteverkets hemsida. För att kunna jobba som personlig assistent måste du vara minst 18 år.


Att jobba på Humana:
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”. Läs mer på www.humana.se

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9)

 

Välkommen med din ansökan!

 

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande - Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2023-06-30
Ansök här

Kontaktperson

Alessia Vincentie Bjurman Rekryteringsansvarig