Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent sökes till 29-årig tjej i Linköping

Ort: Linköping
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2022-06-21
Sista ansökningsdatum: 2022-08-31
Arbetstid: Helg

Personliga assistenter sökes till 29-årig tjej i Linköping. 

 

Vi söker nu duktiga personliga assistenter till en 29-årig glad och pigg tjej. Hon bor i en lägenhet i Vallastaden i Linköping, där behöver hon ha hjälp från sina personliga assistenter. På samma våningsplan bor fler unga kvinnor, som också har egna personliga assistenter. De har tillgång till en gemensam lokal där de kan umgås. Det finns bra bussförbindelser till Vallastaden från Linköpings centrum.

 

Om tjänsten:

Arbetet som personlig assistent består av att vara vår kund behjälplig i hennes vardagliga liv, t.ex. med personlig omvårdnad, matlagning, skötsel av hemmet och vid dagliga aktiviteter. Vardagar är vår kund på daglig verksamhet tillsammans med en personlig assistent.

Kunden är gående inomhus och det ingår normalt inga lyft av henne.

I arbetsuppgifterna ingår också att hjälpa till vid ridning en gång i veckan. Vid ridningen är det dubbelassistans. Andra aktiviteter som assistenten ska hjälpa till med är bad i pool och träning i gym. Kundens främsta intressen är film, musik, matlagning och djur. Kunden tillhör riskgrupp och har därför varit i hemkarantän under Covid-19 på grund av smittoläget och i väntan på vaccination. Hon planerar att återgå till sina aktiviteter under hösten om smittoläget är under kontroll. Kunden har flera funktionshinder såsom talhandikapp, epilepsi (korta frånvaroattacker), dålig balans och motorik. Därför är det viktigt att du som assistent är uppmärksam, koncentrerad och fokuserad på din uppgift.

Tjänstgöringsgraden är 50-75 %, men större tjänstgöringsgrad kan också komma att bli aktuellt. Det här jobbet passar även dig som studerar på distans under flera år eller studerar under flera år och har lite bunden/obligatorisk tid. Du bör kunna och vilja jobba alla tider (dag, kväll, natt och helg). Schema läggs i överenskommelse med alla assistenter så du behöver inte vara tillgänglig för schemaläggning dygnet runt alla dagar i månaden.

 

Vi söker dig som:

- Är rökfri.

- Har goda kunskaper i svenska.

- Har körkort för personbil

 

Körkort krävs då det ingår i arbetet att köra kunden i kundens bil till olika ställen. Du bör helst undvika kollektivtrafik under pandemin så det bästa är om du kan gå, cykla eller åka i egen bil till arbetet. Kunden kommunicerar med tecken, ljud och bilder så därför är kunskaper i teckenkommunikation meriterande. Utbildning i teckenkommunikation kommer att erbjudas. Stor vikt vid urval läggs vid personlig lämplighet. Kunden vill gärna ha sökanden som delar hennes intressen. Det är viktigt att du är ansvarsfull, lyhörd, trygg och säker i dig själv. Vi ser gärna att du har någon form av erfarenhet inom vård, omsorg eller personlig assistans. Du bör även vara en positiv person som tycker att arbete med människor är stimulerande. Du som söker har inga problem att sätta kunden i centrum så om du är en person som tycker om att ge andra omvårdnad och ge vår kund möjlighet till ett bra liv, då är det dig vi söker!

 

Vi erbjuder: Ett mycket givande, ansvarsfullt, spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

 

Arbetstid/Varaktighet: Helg, dag, kväll och natt. Tjänstgöringsgrad enligt överenskommelse 50-75 % med möjlighet att kunna arbeta mer vid behov. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform via en timanställning som start, med möjlighet att sedan övergå till "så längre uppdraget varar", då man även kan få ett fast schema.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Urval kommer att ske löpande. Vi ser gärna att tänsten börjar med bredvidgång omgående, eller enligt överrenskommelse.

 

Att jobba på Humana

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor. Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete.

 

Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR. Vad händer nu? Sista ansökningsdag för tjänsten är 21 augusti 2022. Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

 

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Arbetstid / Varaktighet: / Helg
Sök jobbet senast 2022-08-31
Ansök här

Kontaktperson

Victoria Bengtsson Rekryteringsansvarig