Hem

Kontaktuppgifter

Kontakta oss

Fler kontaktuppgifter

Publicerad: 2023-09-08

Personliga assistenter sökes till 37-årig kvinna i Linköping!

Om tjänsten

Vi söker två ansvarstagande och flexibla assistenter till en av våra kunder i Linköping, kunden är en rullstolsburen kvinna i 37-års åldern som kan ej utföra talan.

I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Om tjänsten

Vi söker två ansvarstagande och flexibla assistenter till en av våra kunder i Linköping. Kunden är en rullstolsburen kvinna i 37-års åldern som kan ej utföra talan.

För kundens räkning ser vi gärna att du som söker är en kvinna i ålder 25-45 år.

Du kommer att vara kunden behjälplig med det mesta som kan uppkomma i vardagen såsom förflyttningar, hygien, städning samt hjälp med matning.

Körkort: B-körkort samt tillgång till bil är meriterande.

I rollen som personlig assistent kommer du huvudsakligen att:
- hjälpa till med vardagssysslor som matlagning och övriga hushållssysslor 
- vara behjälplig vid kundens aktiviteter utanför hemmet, t ex promenader
- stötta och träna kunden kring kommunikation


Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Vi söker Timvikarier som kan arbea deltid/ extra vid behov. Varierande dag, natt, kväll och helg.
Lön: Timlönen är fast enligt överenskommelse och att övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde:  Omgående eller enligt överenskommelse

 

Vem är du?
Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer. Vi söker dig som är social och som är van vid att ta ett stort ansvar.

Körkort: B-körkort samt tillgång till bil är meriterande.

För denna tjänst krävs det att du har:
- goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift
- B-körkort

Det är även meriterande om du har:
- erfarenhet av en liknande roll


En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana https://www.humana.se/personligassistent

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson

Gabriella Alptekin Uppdragschef