Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personliga assistenter sökes till aktiv ung man på Norra Djurgården

Ort: Stockholm
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2022-01-26
Sista ansökningsdatum: 2022-02-28
Arbetstid: Dag

Hej!

Jag är en man i trettioårsåldern och jag söker efter flera personliga assistenter som kan utöka mitt trevliga team. Till vardags pluggar jag Företagsekonomi på Stockholms universitet och planerar att ta examen om 6 eller 12 månader. Sedan födseln lever jag med en CP-skada och har på den senare tiden även fått en neurologisk sjukdom vilket gör att jag får olika typer av kramper. Jag sitter i rullstol och behöver hjälp med det basala i livet såsom av och påklädning, hygien & toabesök, förflyttningar, matlagning, hjälp att äta, osv. För att jag pluggar Företagsekonomi på Universitet så skulle det vara jättebra om du kan förstår hur man kan skriva ned matematiska formler på papper och kan handskas med en dator.

Allt detta stoppar inte mig från att leva ett aktivt liv, inklusive allt som studentlivet innebär. Jag är en väldig social och driven person som gillar att hitta på saker förutom att träffa vänner och kolla på film. Har rest runt i 20 länder än så länge, varit så pass galen att jag har hoppat fallskärm och har bl.a. tävlat i rullstolsrugby tidigare. Brukar dessutom åka Sitski (sittande skidor) under vintern. Det är ett stort plus om du har ett liknade synsätt på livet och gillar att vara aktiv.

Din arbetsplats är där jag befinner mig så det är viktigt att du är flexibel, ansvarsfull och punktlig. Det är meriterande om du tex har jobbat som personlig assistent eller jobbat inom omsorgen tidigare och har någon typ av erfarenhet inom kramper. Men jag går mycket på personkemi då jag har tankesättet att varje liv och person är unik.


Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Arbetspassen är förlagda dagtid och kväll, vardag och helg. Vi söker dig som är intresserad av en tjänst omkring heltid. 
Lön: Timlönen är fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde: Sker så snart som möjligt, enligt överenskommelse. Det är en tidsbegränsad anställning till 2022-06-03 med möjlighet till förlängning.  


Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Dag
Sök jobbet senast 2022-02-28
Ansök här

Kontaktperson

Katrin Fridheimer Rekryteringsansvarig