Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personliga assistenter sökes till barnkund i Skellefteå, 75%

Ort: Skellefteå
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2022-05-06
Sista ansökningsdatum: 2022-05-31
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Vi på Humana söker nu en personlig assistent som vill arbeta med en av våra barnkunder i Skellefteå.

Vår kund är en pojke på tio år som oftast har ett leende på sina läppar. Vi söker därför någon som är omhändertagande och har barnasinnet kvar - Som assistent bistår du barnet under dagen och hjälper till med allt från hygien, kommunikation och ser till så att kund får en strukturerad, meningsfull vardag. Kund har stort vårdbehov och du måste vara bekväm med medicinering och dylikt.


Om tjänsten

Vi söker dig som är intresserad av en tjänst på 75%.
Vi söker även dig som är intresserad av att jobba som timvikarie. Som timvikarie jobbar du vid ordinarie personals frånvaro.

Arbetet är främst förlagt på kvällar, nätter och helger då kunden går på skola dagtid och ej har assistans under skoltid. Under lov/ledigheter kommer det dock finnas möjlighet att jobba mer.
Arbetstider: 15.00-22.15 eller 22.15-7.45 (5h väntetid)

Som sökande får du gärna ha erfarenhet av barn sen tidigare och vara bekväm med blöjbyten och annan personlig hygien.

Pälsdjursallergi finns i familjen!


Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Tjänsten innebär arbete under dagtid, kvällstid och nattid på vardag eller helg.
Lön: Timlönen är fast enligt överenskommelse. Övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde: Omgående

Vem är du?
Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer. Vi söker dig som är social och som är van vid att ta ett stort ansvar och du är lyhörd och inkännande gentemot vår kund. Det är meriterande om du har blöjvana, vana av sondmatning, medicinering via knapp på magen samt HLR för barn. Om du delar vår kunds intressen som att hälsa på hästar, gå på hockey eller vara ute i naturen så är det en fördel. Du behöver också kunna simma för att bli aktuell. 

För denna tjänst krävs det att du:
- Har goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift

- Har god fysik och tål vissa lyft där hjälpmedel inte finns samt kan vara aktiv med vår kund i hans vardag

- Ej har pälsdjur hemma då familjen är allergisk

- Är rökfri 

- Kan arbeta doftfri

- Kan simma

Det är även meriterande om du har:
- Vårderfarenhet eller erfarenhet från vård och omsorg
- B-körkort och tillgång till egen bil

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ Blanketten du ska välja heter Arbeta med barn med funktionsnedsättning (442.9).

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2022-05-31
Ansök här

Kontaktperson

Alessia Vincentie Bjurman Rekryteringsansvarig