Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personliga assistenter sökes till en levnadsglad och positiv man.

Ort: Upplands Väsby
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-04-27
Sista ansökningsdatum: 2021-05-28
Arbetstid: Alla

Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? Vi på Humana söker nu flertal personliga assistenter som vill arbeta med en levnadsglad och positiv man med ALS. I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Om tjänst

Mannen är i 70-års åldern och bor själv i ett radhus i Upplands Väsby Kommun. Mannen har två döttrar och ens särbo som assisterar mannen vid behov.  Till följd av sjukdomen ALS behöver han hjälp i sin dagliga livsföring samt assistans med andningshjälpmedel såsom inhalator, ventilator och hostmaskin

Den personliga omsorgen hanteras tillsammans med hemtjänsten.

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Tjänsten innebär arbete under dagtid, kvällstid eller nattid(vaken natt) och det är både på vardag eller helg. Vi söker flertal personal till schemarader på ca 84%
Lön:  fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Tillträde: Enligt överenskommelse. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så länge uppdraget varar" samt timanställning. 


Vem vi söker:
Vi söker dig som har erfarenhet av vård- och omsorgsarbete och gärna också erfarenhet av ALS. Erfarenhet av sondmat via PEG och hostmaskin är meriterande
Som person är du lyhörd, uppmärksam, ordningsam och har lätt för att samarbeta. Det är meriterande med teknikintresse för att kunna vara behjälplig med mannens tekniska hjälpmedel för kommunikation och övrigt.
Det är viktigt att du kan ta initiativ, men även kunna ta ett steg tillbaka när det krävs. 

 

 För att bli aktuell i rekryteringen krävs följande: 

-Du är ej är allergisk mot hundar
-Du är helt rökfri 
-Du kommunicerar tydligt på svenska, både i tal och i skrift 

Det kommer läggas stor vikt vid att personkemin känns rätt mellan dig och mannen. 

Körkort är meriternade


Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Alla
Sök jobbet senast 2021-05-28
Ansök här

Kontaktperson

Nathalie Claeyssens Rekryteringsansvarig