1. Du är här: Personliga assistenter sökes till kvinna i Karlstad! Timanställning

Personliga assistenter sökes till kvinna i Karlstad! Timanställning

Ort: Karlstad
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2020-07-31
Sista ansökningsdatum: 2020-08-31
Arbetstid: Alla

Nu söker vi förstärkning till ett av våra team i Karlstad! Vi söker dig som vill arbeta som timvikarie under hösten, kanske parallellt med studier eller annat jobb. 

Om tjänsten:

Vår kund är en kvinna i 65-års åldern som är rullstolsburen efter att ha fått en stroke. Du kommer att hjälpa då funktionsnedsättningen sätter gränser vilket till exempel innebär personlig omvårdnad, förflyttningar, handräckning, vardagliga hushållssysslor och matlagning.

Vi söker dig som:

Du som söker är ödmjuk som person och har lätt för att anpassa dig. Vi ser gärna både manliga och kvinnliga sökande. Har du erfarenhet av ge insulin och ta blodsockerprov så är detta meriterande, men det är absolut inget krav. Det viktigaste är att du passar personlighetsmässigt.

Du måste tåla cigarettrök då kunden röker på balkongen.

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

 

Arbetstid/varaktighet: Varierande dag och kväll, vardag som helg. Vi söker personer som vill vara vikarier vid behov.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse

 

 

Att jobba på Humana 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.  

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

 

Vad händer nu?  

Sista ansökningsdag för tjänsten är sista augusti. Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Hampus Jendle på hampus.jendle@humana.se.

 

Välkommen med din ansökan! 

Arbetstid / Varaktighet: / Alla
Sök jobbet senast 2020-08-31
Ansök här

Kontaktperson

Hampus Jendle Rekryteringsansvarig