Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personliga assistenter sökes till kvinna i Nyköping

Ort: Nyköping
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2022-04-29
Sista ansökningsdatum: 2022-05-31
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Är du en glad och lyhörd person med hjärtat på rätta stället? Då kommer du passa perfekt hos oss!
Vi på Humana söker nu personliga assistenter som vill arbeta med en kvinna bosatt i Nyköping. 
I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv

Om tjänsten
Vi söker dig som vill arbeta som personlig assistent till en 40-årig kvinna som är bosatt i Nyköping med sin familj.
Kunden har ALS och du som personlig assistent kommer i din roll att vara behjälplig där funktionsvariationen sätter gränser. 
Då kunden har mist sitt tal ställs det krav på dig som assistent att vara lyhörd för signaler och att du är respektfull mot kund. Det är viktigt att du har goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift.

Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer. Vi söker dig, kvinna, som är social, ordningsam och som är van vid att ta ett stort ansvar. 

Vi lägger stor vikt på personkemin med kunden och vi ser gärna kvinnliga sökande. Du som person är lugn, omtänksam och mogen som värnar om din kunds integritet. 

 

För denna tjänst krävs det att du har:
- Goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift
- Ej allergi mot häst, ridkläder finns i hemmet

Det är meriterande om du har:
- Erfarenhet av att jobba som personlig assistent eller inom vården

Är du en person som inte ser problem utan lösningar, som är strukturerad, lättsam och har ett varmt hjärta - tveka inte - sök.
 

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: 5 tjänster med varierande omfattning. 75-90% eller enligt överenskommelse, samt timvikarier
 

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal
 

Tillträde: från 1 april, intervjuer och introduktion sker löpande så vänta inte med din ansökan

 

En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Att jobba på Humana
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Om Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2022-05-31
Ansök här

Kontaktperson

Caroline Arbestål Rekryteringsansvarig