1. Du är här: Personliga assistenter sökes till kvinna utanför Gränna

Personliga assistenter sökes till kvinna utanför Gränna

Stad: Jönköping
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2019-09-11
Sista ansökningsdatum: 2019-10-11
Arbetstid: Varierande - dag, kväll, helg
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Nu söker vi nya personliga assistenter till ett uppdrag strax utanför Gränna. Tjänsten är hos en av våra kunder som på grund av en muskelsjukdom har behov av assistans med allt som hör vardagen till, såsom på- och avklädning, städning, tvätt m.m.

Som assistent till denna kund får du åka iväg på många aktiviteter, då hon tycker om att vara ute och hitta på saker bland annat shopping, besöka naturen m.m. Kunden har ett barn som hon gärna umgås med och det är viktigt att du som assistent tycker om detta.

Personen vi söker är glad och öppen och har nära till skratt. Det är meriterande om du som söker har dokumenterad vårdvana och körkort. Till denna tjänst ser vi gärna kvinnliga sökande.

Omfattning: Till denna kund söker vi dig som är intresserad timanställning vid behov. Arbetstiden vid kunden är förlagd till morgon-/kvällspass, både vardag och helg. Kan vid vissa tillfällen bli fler timmar och det är därför fördelaktigt om du är flexibel.

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Urval sker löpande

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”. Läs mer på www.humana.se

Arbetstid / Varaktighet: Deltid / Varierande - dag, kväll, helg
Sök jobbet senast 2019-10-11
Ansök här

Kontaktperson