1. Du är här: Personliga assistenter sökes till man i Luleå!

Personliga assistenter sökes till man i Luleå!

Stad: Luleå
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2019-03-15
Sista ansökningsdatum: 2019-04-15
Arbetstid: Varierande - dag, kväll, helg
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Vi söker nu personliga assistenter för fasta anställningar till en av våra kunder strax utanför Luleå. Vår kund är en man som till följd av en stroke nu är rullstolsburen och har en förvärvad hjärnskada. Som personlig assistent hos honom kommer du att finnas till hjälp där funktionsnedsättningen sätter gränser och finns till hands vid bland annat personlig hygien, vid aktiviteter i – och utanför hemmet samt vid vanligt förekommande hushållssysslor.

Om tjänsten
Vi söker dig som är intresserad av en fast schemarad på ca 80% med start 2019-03-01, du bör dock kunna vara tillgänglig för introduktion ca 1 vecka innan. Arbetstiden är förlagd mellan kl. 07.00-22.00 och passen kommer att variera mellan vardag och helg enligt ett tullande schema.

Vill du vara en del av ett nytt team av kompetenta assistenter?
Vi ska näligen sätta ihop en helt ny arbetsgrupp och söker därför dig som har tidigare erfarenhet från arbete som personlig assistent och/eller annat vårdande arbete.

 Har du något av följande erfarenheter bedöms det som extra meriterande;

  • Lågaffektivt bemötande
  • Arbete inom psykiatrin
  • Förvärvade hjärnskador
  • Stroke

 Vi tror att du som söker tjänsten är trygg som person, har integritet och en stor personlig mognad. Du har förmågan att förhålla dig till det arbetstempo som råder då vissa dagar kan vara väldigt lugna och andra mer händelserika.

Vi ser gärna manliga sökanden. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och urvalsprocessen sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Mer information angående tjänsten fås vid en eventuell intervju.

B-körkort: Meriterande
Arbetstid / Varaktighet: Mellan kl. 07.00-22.00 på vardagar och helger. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning.
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Tillträde: Enligt överenskommelse
Ansökan: Din ansökan läses av personal på Humana, kunden samt dennes anhöriga.

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen "Alla har rätt till ett bra liv".

Arbetstid / Varaktighet: Deltid / Varierande - dag, kväll, helg
Sök jobbet senast 2019-04-15
Ansök här

Kontaktperson

Linda Oja Rekryteringsansvarig