Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personliga assistenter sökes till sommarvikariat i Grängesberg

Ort: Ludvika
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2023-05-04
Sista ansökningsdatum: 2023-06-10
Arbetstid: Sommarjobb

Hej!

Jag är en kille på 13 år som bor i Grängesberg och söker nya assistenter! Jag har ett flerfunktionshinder som gör att jag behöver hjälp och stöttning med det mesta i min vardag. Jag är funktionellt blind, går med stöd inomhus annars har jag en cool permobil, jag har epilepsi och saknar tal. Jag går i skolan på vardagarna, så du som assistent följer med mig hela dagen. Musik är mitt största intresse, jag tycker om att vara utomhus och tycker om att dansa.

Som assistent till mig behöver du vara:

Fysiskt stark, så att du orkar hjälpa mig med vissa lyft.
Ha tålamod
Vara bestämd då jag kan vara lite envis
Se möjligheter istället för problem
Ha lätt till skratt
Rökfri

Det är meriterande men inte ett krav om du har erfarenhet från assistans eller vårdyrken, körkort och tillgång till bil. Stor vikt kommer dock att läggas vid personkemi då det är viktigt både för mig och min familj men även för dig som assistent för att du ska trivas med jobbet.

För att få arbeta med barn och unga under 18 år så måste du uppvisa utdrag ur brottsregistret. Det är viktigt att du redan nu beställer ett utdrag från Polisen, då deras handläggningstid varierar. Du beställer enkelt med Bank-id via denna länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/blanketter---barn-med-funktionsnedsattning//

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har kollektivavtal och tjänstepension. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi finns i hela Sverige så om du flyttar så finns det stora möjligheter för dig att fortsätta jobba hos oss på din nya ort.

Till Grängesberg tar det med bil, ca 20 minuter från Ludvika, 35 minuter från Smedjebacken och 25 minuter från Kopparberg.

Urval och intervjuer sker löpande. Tillträde enligt överenskommelse, behov finns snarast. Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Sommarjobb
Sök jobbet senast 2023-06-10
Ansök här

Kontaktperson

Christoffer Berglund Kontaktperson 0547716669