Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personliga assistenter sökes till tjej i Luleå!

Ort: Luleå
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-12-15
Sista ansökningsdatum: 2022-02-15
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Söker du jobb som personlig assistent och vill vara en del av ett fantastiskt gäng, så kan det här vara ett jobb för dig!

Jag är en tjej på 20 år som nyligen flyttat hemifrån och behöver nu utöka mitt underbara gäng med en assistent.
Jag har autism och epilepsi vilket gör att du som assistent kommer hjälpa mig med struktur och tydlighet i min vardag såväl som att göra mig delaktig i de vardagliga sysslor man utför när man har ett eget hem.
För mig är det viktigt att du är ansvarstagande och initiativrik, jag gillar att hitta på saker men behöver någon som ger mig förslag på vad vi kan göra. Några av mina intressen är att se på film, gå på promenader, bada och att rita. Kortare resor kan även förekomma då jag älskar att åka iväg och bo på hotell. 


Vad vi kan erbjuda dig!

Vi söker dig som är intresserad av en tjänst på ca 75%. 
Du kommer främst att jobba kvällar och nätter på både vardagar och helger, men pass på dagtid kommer även förekomma.
På nätterna är det bemannat med två assistenter. Den ena assistenten har då väntetid och den andra har vaken natt.

Vem vi söker?

Tidigare erfarenhet av arbete med personer som har autism och utåtagerande beteende ser vi som meriterande. Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som personlig assistent. Vi tror att du som söker tjänsten är engagerad, trygg och tydlig i din kommunikation. Vi ser gärna kvinnliga sökanden och stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. För att bli aktuell krävs:

- Du har giltigt utdrag från polisens belastningsregister (om inte, beställ snaras då det kan ta upp till 2 veckor innan du får ditt registerutdrag) 
- Du har möjlighet att åka på kortare resor med vår kund

Körkort är inget krav men är önskvärt. Urvalsprocessen sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag! Mer information tilldelas vid eventuell intervju.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse.
Tillträde: Så fort som möjligt eller enligt överenskommelse.
Arbetstid/Varaktighet: Arbetstiden varierar mellan dag, kväll, natt och helg. Vi tillämpar anställningsformerna "Så länge uppdraget varar".
Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

Att jobba på Humana 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.  

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

 

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2022-02-15
Ansök här

Kontaktperson

Elin Hjerén Rekryteringsansvarig