Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personliga assistenter till 47-årig kvinna på Hisingen! Timvikarier

Ort: Göteborg
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-04-01
Sista ansökningsdatum: 2021-04-30
Arbetstid: Alla

Jag letar efter personliga assistenter, är det kanske du?

Jag är en glad och utåtriktad kvinna på snart 47 år som bor på Hisingen i Göteborg. Jag är född med en CP-skada och söker personliga assistenter som kan  hjälpa mej i vardagslivet. 
Jag har en aktiv vardag med mycket olika aktiviteter som tex sport (matcher), bio, konserter, film, foto, resa och umgås med vänner. Allt detta leder till många förflyttningar och till detta har jag olika hjälpmedel såsom taklift & manuell lift. 

Jag kommunicerar genom ett kommunikations hjälpmedel som kallas för bliss. 

Jag söker nu assistenter till schema samt sommarvikarier. Du som söker bör vara en flexibel, utåtriktad, ansvarsfull kvinna över 25 år. Har du erfarenhet av att arbeta som assistent är det bra, men det är  absolut inte ett krav. Det viktigaste tycker jag är att vi fungerar bra tillsammans och att du inte har några fysiska besvär med rygg och axlar. 

Du bör kunna jobba dag/natt och helg/vardag då schemat varierar en del. Upplärning har du tills du känner vi känner oss trygga med varandra. 
Jag vill gärna att ni har både personligt brev, CV samt referenser.

Upplärning har du tills du känner vi känner oss trygga med varandra.  
 
Arbetstid/Varaktighet: 3 tjänster på ca 60-80% beroende på person och önskemål. Helgpassen är alltid dygnspass och ligger mellan 15:00-15:00 ((5 timmar väntetid på natten). 
På vardagarna ligger passen antingen 10:00-21:00 eller 16:00-21:00 eller 17:00-10:00 (5 timmar väntetid på natten). Dubbelassistans förkommer några timmar per dygn.
Det kan också finnas möjlighet att arbeta dygn på vardagar för rätt person. Det finns även goda möjligheter att arbeta extra, både på mindre fasta scheman och vid behov.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: 1:a april. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, vänta inte med din ansökan!

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.
Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.
Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Alla
Sök jobbet senast 2021-04-30
Ansök här

Kontaktperson

Emmelie Karlsson Rekryteringsansvarig