1. Du är här: Personliga assistenter till Barnkund i Kalmar

Personliga assistenter till Barnkund i Kalmar

Stad: Kalmar
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2019-05-02
Sista ansökningsdatum: 2019-06-02
Arbetstid: Varierande - dag, kväll, helg
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Vi söker nu personliga assistenter till en av våra barnkunder i Kalmar. Kunden är flicka i 5-årsåldern med autism. Som personlig assistent hos vår kund behöver man ha barnasinnet kvar, en lekfullhet och ett naturligt driv och möjligheten att tänka utanför boxen samt att kunna anpassa dig efter kundens behov och dagsform. Här finns möjlighet till en aktiv arbete där man hittar på saker både med kund och tillsammans med hela familjen.

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete med personer med funktionsnedsättning, och arbete med barn eller stor erfarenhet av barn är särskilt meriterande. Självklart lägger vi också stor vikt vid personlig lämplighet. 

Omfattning: Till denna kund söker vi kvinnor som är intresserade av en mindre ordinarie tjänst, sommarjobb samt att vi söker personal för timanställning vid behov. Arbetspassen är förlagda eftermiddagar, kvällar och helger.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Löpande

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen "Alla har rätt till ett bra liv". Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9)

Arbetstid / Varaktighet: Deltid / Varierande - dag, kväll, helg
Sök jobbet senast 2019-06-02
Ansök här

Kontaktperson

linda oldin Kund- och assistentansvarig