1. Du är här: Personliga assistenter till glad man på Tjörn!

Personliga assistenter till glad man på Tjörn!

Ort: Tjörn
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2020-07-31
Sista ansökningsdatum: 2020-08-31
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Vår kund är en man i 45-års åldern som har en stor portion humor. Han söker nu två assistenter som är pålitliga, trygga i sig själva och har ett ”låg-affektivt bemötande”. Han har MS och sitter i rullstol och du som assistent kommer att vara hans förlängda armar, ben, ögon och ett stöd för honom i allt som kan tänkas uppkomma i hans vardag. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att du är kunden behjälplig vid hygien, tvätt, städ och rehabiliteringsträning, på sitt arbete och sin fritid och inte minst som pappa. Vår kunds största intressen, utöver familjen, är skötsel av hemmet, matlagning, båtar, fiske och hårdrock. Delar du några av hans intressen är det såklart ett plus, men det allra viktigaste av allt är att det ”klickar” mellan dig, vår kund och hans familj.

Kundens hem är på Tjörn och är en arbetsplats för hans assistenter men också ett hem för honom och hans familj, att visa respekt och kunna känna av när det är dags att ”backa eller kliva fram” är av största vikt.  Vår kunds son har särskilda behov så de gäller att du som assistent är en lugn och trygg person och att  du är lyhörd inför hela familjens situation och bemöter familjen med förståelse och respekt. Då kunden har vissa svårigheter att kommunicera via tal är det viktigt att du är lyhörd och uppmärksam, dels för att förstå vad kunden vill och dels för att kunna kommunicera det vidare till människor han möter. Har du tidigare erfarenhet av den här typen av kommunikation är det bara positivt.

Du som söker måste ha B-körkort och bil för att ta dig till vår kund och för att kunna köra kunden i familjens anpassade bil på ett tryggt och säkert sätt.

Önskvärda kvalifikationer:

Erfarenhet av vård, omsorg, personlig assistans gärna undersköterska
- Att du är ordningsam, lyhörd, trygg i dig själv och har ett låg-affektivt bemötande
- Erfarenhet av lyftteknik
- Vi ser gärna sökanden i åldern 25 år och uppåt, men alla ansökningar beaktas
- Att du ser långsiktigt på ditt arbete

Krav för att kunna arbeta hos denna kund:

- Har mycket goda kunskaper i svenska tal och i skrift
- Körkort och bil är ett krav för att kunna ta dig till arbetsplatsen samt att du behöver kunna köra kundens bil under arbetstid

Arbetstid/Varaktighet: 2 tjänster ska tillsättas, en heltidstjänst och en deltidstjänst på cirka 60 %. Arbetspassen utgörs på vardagar med rullande schema, kl: 07.30-15.30 och 15.30-21.00. Det finns även möjlighet att arbeta långa helgpass vid behov.


Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så vänta inte med din ansökan!

Att jobba på Humana 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor. Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu? Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Välkommen med din ansökan! 

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2020-08-31
Ansök här

Kontaktperson

Emmelie Karlsson Rekryteringsansvarig