1. Du är här: Personliga assistenter till glad kvinna i Vindeln!

Personliga assistenter till glad kvinna i Vindeln!

Stad: Umeå
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2018-12-07
Sista ansökningsdatum: 2018-12-21
Arbetstid: -
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Nu söker vi två personliga assistenter till en av våra kunder i Vindeln. Vår kund är en glad och positiv medelålders kvinna som lever ett ganska aktivt liv. Hon tycker om utevistelse, att pyssla i hemmet och har lätt till skratt. Som personlig assistent hos henne kommer du att vara till hjälp där funktionsnedsättningen sätter gränser.

Uppdraget
Vi erbjuder ett spännande arbete med fokus på glädje, ansvar och engagemang! Tjänsterna är fast anställningar på 45% med start efter årsskiftet. Vi ser gärna att du har möjlighet till inskolning så snart som möjligt. Du kommer att jobba ca 18 timmar per vecka + väntetid 7,5 timme/vecka. Arbetstiderna varierar mellan både dagtid, kväll och natt. 

Vem är du?
Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet av arbete som personlig assistent och/eller annat arbete inom vården. Vi tror att du som söker tjänsten är trygg i dig själv och pålitlig. 

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Tillträde: 2019-01-05, inskolning enligt överenskommelse
Ansökan: Urvalsprocessen sker löpande så skicka din ansökan redan idag! De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga.

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen "Alla har rätt till ett bra liv".

Arbetstid / Varaktighet: Deltid / -
Sök jobbet senast 2018-12-21
Ansök här

Kontaktperson

Linda Oja Rekryteringsansvarig