Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personliga assistenter till glad och sprallig kille i Saltsjö-Boo

Ort: Nacka
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2022-01-17
Sista ansökningsdatum: 2022-02-10
Arbetstid: Varierande - Dag, Kväll

Hej! Jag heter Lucas och är en glad och sprallig kille på 17 år. Jag behöver nu utöka mitt fantastiska assistentteam!

Jag bor hemma med mina föräldrar och två syskon i Saltsjö-Boo och går på gymnasiet i Tyresö. Jag har många olika intressen tex promenader i permobilen, Youtube på min Ipad och åka buss och tunnelbana är en stor favorit! Jag läser gärna en bok när jag kopplar av och leker med mina leksaker på mitt rum.

Jag har ett omfattande handikapp som gör att jag behöver hjälp med nästan allt i min vardag för att den ska fungera. Men jag kan också vara mycket självständig under uppsikt. Jag kommunicerar med tal, vilket kan vara lite knepigt i början men man lär sig snabbt! Om man kan TAKK så är det meriterat.

Hemma går jag själv med stöd och i skolan använder jag mig av min rullator vid längre sträckor, min rullstol följer också med om man ska ut på längre promenader, då kan det vara skönt att sitta ner.

Jag söker en assistent till ett vikariat på ca 50-75% med chans till förlängning samt en timvikarie som kan hoppa in vid min ordinarie personals korttidsfrånvaro. Schema kommer eventuellt att vara blandat mellan förmiddag/dagpass som börjar ca 7.00 hemma hos mig och slutar ca 12.00 och eftermiddag/kvällspass som börjar ca 12.00 i skolan och slutar ca 18.00 hemma hos mig.

Jag ser gärna att du som söker är lekfull, har humor och en hel del energi. Du bör kunna vara tydlig i dina instruktioner och på ett pedagogiskt sätt leda mig genom dagarna. Jag blir lätt arg och irriterad om du är det så därför vill jag gärna att du har en stor portion tålamod. Du som assistent kommer att jobba både hemma och i skolan, åka med på aktiviteter och därför är det bra om man kan simma och inte är allergisk mot djur. Vi har inga djur hemma men jag gillar att rida när tillfälle ges. Det är meriterande om du har erfarenhet av en liknande roll samt kunskap om TAKK.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde:  Enligt överenskommelse
Varaktighet: Vi tillämpar anställningsformen "så länge uppdraget varar", samt timanställning. 
Ansökan: Din ansökan kommer läsas av personal vid Humana, av kunden och dennes anhöriga. Rekryteringen sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag!

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande - Dag, Kväll
Sök jobbet senast 2022-02-10
Ansök här

Kontaktperson

Malin Hellberg Rekryteringsansvarig