Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personliga assistenter till hästintresserad kvinna i Åkersberga

Ort: Österåker
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-03-29
Sista ansökningsdatum: 2021-04-30
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Nu söker vi på Humana personliga assistenter till teamet runt hästintresserad kvinna i Åkersberga


Jag är en glad, aktiv och social kvinna med funktionsnedsättningar
i armar och ben. Jag söker dig som vill hänga med i mitt häst- och hundliv, på träning, på shopping, i trädgården och annat.

Du ska vara en social och empatisk kvinna i en mental ålder mellan 25-55 år.
Jag bor på en hästgård och har tävlat aktivt i landslaget för paradressyr. Mitt mål är att ta mig tillbaka in i landslaget på min yngre häst,
därför ska du ha stor hästkunskap och bla kunna hänga med på träning och så småningom även på tävling. Jag har hund och vi är mycket utomhus.

För att bli aktuell för denna tjänsten ska du:

  •  Behärska svenska flytande i tal och skrift
  •  Du ska ha körkort
  •  Vara ickerökare.
  •  Du får ej vara pälsdjursallergiker.


Det viktigaste är att personkemin stämmer, även om erfarenhet av att arbeta som personlig assistent och/eller motsvarande är meriterande.

Arbetstid: Vardagar 8-17. Helger 9-16. Varierande dagar, vardagar och helg. Vi ser gärna att du som söker föredrar att jobba helg och är bosatt inom rimligt avstånd.

Varaktighet: Vi söker timvikarier omgående samt sommarpersonal i juli (upp till 100 % beroende på vad just du söker). En av våra assistenter går även på mammaledighet i samband med sommarens semester, vilket öppnar upp för ett vikariat på 20-50 %. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Tillträde: Start enligt överenskommelse


Att jobba på Humana 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.  

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

 

Vad händer nu?  

Sista ansökningsdag för tjänsten är (skriv datum). Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta (kontaktpersonens för och efternamn) på (mailadress) eller (telefonnummer)

 

Välkommen med din ansökan! 

 

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2021-04-30
Ansök här

Kontaktperson

Nathalie Claeyssens Rekryteringsansvarig