Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personliga assistenter till Humanas vikariepool sökes!

Ort: Göteborg
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-04-26
Sista ansökningsdatum: 2021-05-31
Arbetstid: Alla

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Vi på Humana söker nu personliga assistenter till vår vikariepool för arbete hos våra kunder i Göteborg med omnejd!


Uppdrag och arbetsuppgifter kommer att variera beroende på vilken kund du arbetar hos. Du kommer att vara vår kunds förlängda armar och ben och hjälpa våra kunder med bl.a hygien, följa med på utflykter exempelvis åka och bada, titta på fotboll mm. Även arbetstider varierar beroende på hur kundens behov av assistans ser ut.

Som personlig assistent är det viktigt att du är lyhörd inför kundens önskemål och kan följa de arbetsbeskrivningar och rutiner som finns på arbetsplatsen. För att fungera optimalt i rollen är dina personliga egenskaper av stor vikt. Tidigare erfarenhet är meriterande men personlig lämplighet och personkemi mellan dig och kunden är av största vikt. Att arbeta i vår vikariepool innebär att du kommer att hoppa in hos flera kunder med olika behov.

Vi söker dig som:

- Har tidigare utbildning/erfarenhet av assistans/vård/omsorg

- Har fyllt 18 år

- Har goda kunskaper i svenska, både tal och skrift

- Önskvärt att du har körkort

- Är flexibel

Tillträde: Efter anställning kommer du att bli inringd med både kort varsel vid sjukluckor men även planerad ledighet hos ordinarie personal. Tänk på att om angett att du vill jobba med barn behöver du ha beställt ett giltigt registerutdrag minst en månad innan tjänstens uppstart, så vi rekommenderar dig att göra detta redan vid din ansökan för att du säkert ska hinna få det i tid.


Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: 
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Arbetstid/varaktighet: Vi söker nu vikarier till flera av våra kunder i Göteborg med omnejd. Arbetstiderna varierar beroende på kund men innebär allt ifrån dagtid, kvällar, nätter (både vaken natt och natt med väntetid) samt helger. Du kan bli inringd med kort varsel men också tillfrågad i god tid vid planerad ledighet av ordinarie personal.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 
Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?  Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 
Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Välkommen med din ansökan! 

 

Arbetstid / Varaktighet: / Alla
Sök jobbet senast 2021-05-31
Ansök här

Kontaktperson

Jessica Jansson Bemanningsansvarig