Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Man på Värmdö söker personliga assistenter till nytt arbetslag!

Ort: Värmdö
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2023-04-27
Sista ansökningsdatum: 2023-05-31
Arbetstid: Varierande - Dag, Kväll, Natt, Helg

Vi söker nu lugna och ansvarsfulla assistenter till en man som bor på Värmdö. Du kan enkelt ta dig till oss med buss 25 min från Slussen.

Inledningsvis kommer du att jobba dagtid tillsammans med en annan assistent både vardagar och helger. Därefter finns möjlighet till kvälls- och nattpass med aktiv tid. Det är meriterande om du är flexibel och har möjlighet att hoppa in vid eventuella luckor. I nuläget rekryterar vi en ny grupp assistenter vilket innebär att du har möjlighet att vara med och påverka ditt schema.

Vi tror att du som assistent är lugn, hjälpsam och kan ta hand om sådant som behövs för att hemmet och vardagen ska fungera. Du kommer att arbeta där kunden befinner sig och vi ser gärna att du är intresserad av bild då det är ett intresse som kunden har. Familjen har hund vilket kräver att du inte är allergisk och bad i tjänst förekommer vilket innebär att du måste vara simkunnig.

Vidare tror vi att du är en ansvarsfull person kan skapa trivsel runt omkring dig. Det är viktigt att du kan kommunicera på svenska så inga missförstånd uppstår mellan dig och kunden. Det är även meriterande med erfarenhet av vården inget krav.


Tjänstgöringsgrad: 100%
Varaktighet: Så länge uppdraget varar samt timanställning
Tillträde: enligt överenskommelse, dock önskar vi tillsätta tjänsten så snart som möjligt.
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Ansökan:  Rekryteringen sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag!

Välkommen med din ansökan! 

Att jobba 
 Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande - Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2023-05-31
Ansök här

Kontaktperson

Elin Öhrner Rekryteringsansvarig