Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personliga assistenter till kille utanför Falun, 75 % samt timvikarier

Ort: Falun
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2022-01-17
Sista ansökningsdatum: 2022-02-28
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? Vi på Humana söker nu personliga assistenter som vill arbeta med en kille på 30 år boendes i Bjursås utanför Falun. I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.  

Om tjänsten 

Jag söker nu en personlig assistent som vill bli en del av min vardag. Jag är en 30 årig kille som bor i Bjursås utanför Falun. Jag har en egen lägenhet på mina föräldrars gård. I veckorna går jag på Daglig verksamhet dit du behöver följa med mig, tycker också om att bada och bowla vilket jag i vanliga fall gör regelbundet.

När vi är hemma i min lägenhet tycker jag om att lägga pussel, bygga med lego och se på filmer.

Vad erbjuder vi? Du är välkommen att jobba i ett glatt gäng! Dina kommande kollegor har flertalet jobbat väldigt länge hos mig så det finns en bra stabilitet i gruppen. För att passa i vår grupp behöver du vara trygg i dig själv, lugn och ha bra tålamod då jag ibland kan vara utåtagerande. Jag känner mig mest bekväm med manliga assistenter, gärna att du har erfarenhet av autism så att du lättare förstår mig men dina personliga egenskaper är absolut viktigast för mig.

Nu söker jag dig som vill jobba ca 75% hos mig med start så snart som möjligt utöver det så behöver jag också timvikarier som kan jobba lite extra hos mig vid behov. Detta brukar gå bra att kombinera med tex studier.

Hos mig arbetar man dag, kväll, natt och helg, alltid med dubbel assistans.
 

För denna tjänst krävs det att du har:

Goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift –

Har B-körkort

Det är även meriterande om du har:

Erfarenhet av att jobba som assisten

Erfarenhet av autism

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Arbetstiden är dag, kväll nattpass. Vaken natt.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Enligt överenskommelse. Anställningsform, Så länge assistans uppdraget varar samt tidsbegränsad anställning. 

Att jobba på Humana 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.  

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig 

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

 

Vad händer nu?  

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

För arbete hos denna kund vill vi att du beställer ett registerutdrag och lämnar till oss vid anställningens start. 
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/. Blanketten du ska välja heter Arbeta med barn med funktionsnedsättning (442.9).

Välkommen med din ansökan! 

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2022-02-28
Ansök här

Kontaktperson

Frida Larsson Rekryteringsansvarig