1. Du är här: Personliga assistenter till kvinna i Borlänge, vikariat 89 %

Personliga assistenter till kvinna i Borlänge, vikariat 89 %

Ort: Borlänge
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2020-07-30
Sista ansökningsdatum: 2020-08-31
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? Vi på Humana söker nu personliga assistenter som vill arbeta med en kvinna i Borlänge. I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.  

Om tjänsten 

Vi söker dig som vill arbeta på ett föräldravikariat på 89 % tom 2020-10-31. vi söker även dig som vill arbeta som timvikarie. 

Vår kund är en kvinna i 69 års ålder som har ett omfattande vårdbehov och behov av stöd i sin vardag och är därför i behov av dubbelassistans all vaken tid. Du kommer att vara henne behjälplig med allt som kan tänkas uppkomma i hennes vardag såsom påklädning, personlig omvårdnad och förflyttningar. Kunden har haft stroke.

I rollen som personlig assistent kommer du huvudsakligen att:  

- Hjälpa till med vardagssysslor som matlagning och övriga hushållssysslor 

- Vara behjälplig vid kundens aktiviteter utanför hemmet, t ex promenader

Vem är du? 

Vi söker dig som trivs med att arbeta med människor och kan ta initiativ samtidigt som du är lyhörd inför kundens önskemål. Som person tror vi att du är glad, lugn och har ett sinne för humor.

Då det finns katter i hemmet kan du inte vara allergisk.

Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer och ta stort ansvar. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att tidigare arbetat som personlig assistent.

Meriterande om du har körkort men det är inget krav. Du får gärna ha erfarenhet av personlig assistans eller vårderfarenhet.

 

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Arbetstiden är kl 09.00-20.00, vi tillämpar tidsbegränsad anställning, timanställning.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.  

Tillträde: Enligt överenskommelse. 

 

Att jobba på Humana 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.  

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

 

Vad händer nu?  

Sista ansökningsdag för tjänsten är 2020-08-31. Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Frida Larssonpå frida.larsson@humana.se (Vi tar ej emot ansökningar via e-post utan vill att du ansöker via ansökningsformuläret).

 

Välkommen med din ansökan! 

 

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2020-08-31
Ansök här