1. Du är här: Personliga assistenter till kvinna i Kalmar

Personliga assistenter till kvinna i Kalmar

Stad: Kalmar
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2019-01-11
Sista ansökningsdatum: 2019-02-11
Arbetstid: Varierande - dag, kväll, helg
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Vi söker nu flera personliga assistenter till en av våra kunder i Kalmar. Kunden är en kvinna i 60-årsåldern som på grund av en muskelsjukdom har ett stort hjälpbehov i vardagen. Som personlig assistent kommer dina arbetsuppgifter bland annat innebära att vara behjälplig vid förflyttningar, personlig hygien, matsituationer och träning. Vår kund tycker om att komma ut i naturen och har ett stort intresse för djur. Vi vill förstås att du som söker delar hennes intressen och att du vill bidra till att hon får ett aktivt liv!

Du som söker bör ha erfarenhet av arbete med personer med funktionsnedsättning, gärna utbildad undersköterska. Självklart lägger vi också stor vikt vid personlig lämplighet. Du som söker är en positiv person som tycker att arbete med människor är stimulerande. Du är social, lyhörd och tar ditt arbete seriöst. Husdjur finns, så du bör ej ha allergier.

Omfattning: Till denna kund söker vi dig som är intresserad av en ordinarie tjänst med tjänstgöringsgrad på 50-80%. Tjänsten innebär varierande arbetstider med arbetspass förlagda dag, kväll, natt och helg.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Urval sker löpande.

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen "Alla har rätt till ett bra liv".

Arbetstid / Varaktighet: Deltid / Varierande - dag, kväll, helg
Sök jobbet senast 2019-02-11
Ansök här

Kontaktperson

Linda Oldin Kund och assistentansvarig