Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personliga assistenter till Kvinna i Nyköping

Ort: Nyköping
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-05-07
Sista ansökningsdatum: 2021-05-28
Arbetstid: Alla

 

Vill du vara med och sätta guldkant på vår kunds tillvaro?  Vi på Humana söker nu 1 ordinarie och en vikarie till vår assistentgrupp hos en av våra kunder med Huntingtons sjukdom. Hon bor i Nyköping tillsammans med make och bonusdotter samt hund. Vår kund är en glad kvinna som önskar att assistent ska kännas mer som en vännina som hon kan relatera till och känna sig sedd hos. Sjukdomen har påverkat henne såväl fysiskt samt psykiskt. I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.  

 

Om tjänsten 

Vi söker främst dig som är kvinna i medelåldern då vår kund önskar en assistent som är likasinnad samt delar intressen som till exempel matlagning och bakning. Vi söker i första hand dig som kan arbeta enligt schema och /eller som vikarie och har möjlighet att hoppa in vid behov.

Det är ett plus om du har körkort då kunden ibland vill åka på utflykter. Kunden har hund och kattt i hemmet så det är viktigt att du inte är rädd eller allergisk. 

Kunden har hjälpmedel i form av rullator i dagsläget, men detta kan komma att förändras i takt med att sjukdomsbilden ändras.

Det är viktigt att du behärskar det svenska språket i tal och skrift, för att kunna tala med och för kunden då kommunikationen är svår för vår kund som kommunicerar framförallt genom ljud och kroppsspråk. 

Det kan ibland vara lite fysiskt krävande vid vissa moment hos vår kund så det är bra om du har god fysik och har förkunskaper inom ergonomi.

Meriterande om du har arbetat med eller har annan erfarenhet inom Huntingtons sjukdom.
 

I rollen som personlig assistent kommer du huvudsakligen att:  

- Hjälpa till med vardagssysslor som matlagning och övriga hushållssysslor.

- Vara behjälplig vid kundens aktiviteter utanför hemmet.

- Hjälpa till med kundens personliga hygien

 

Arbetstid och tjänstgöringsgrad:  Vi söker i första hand 2 timvikarier som kan arbeta vid behov, och arbetstiderna är förlagda mellan kl 08-22 veckans alla dagar. 

Lön: fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.  

Tillträde: Enligt överenskommelse.

 

 

Att jobba på Humana 

 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.  

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

 

Vad händer nu?  

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss.

 

Välkommen med din ansökan! 

 

Arbetstid / Varaktighet: / Alla
Sök jobbet senast 2021-05-28
Ansök här

Kontaktperson

Therese Englund Rekryteringsansvarig