1. Du är här: Personliga assistenter till kvinna i Östersund!

Personliga assistenter till kvinna i Östersund!

Stad: Östersund
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2019-02-11
Sista ansökningsdatum: 2019-03-11
Arbetstid: Varierande - dag, kväll, helg
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Jag söker assistenter för timvikariat hos mig. Som timvikarie hoppar in och jobbar vid ordinarie assistenters frånvaro ex. sjukdom och semester.

Vem är du?
Jag söker dig som är pålitlig, lyhörd, noggrann och har god arbetsmoral. Du bör vara flexibel samt har humor. 

Du får gärna vara utåtriktad men det är också viktigt att du har en känsla för professionalitet och kan hålla dig i bakgrunden när det behövs eftersom personlig assistans inte handlar om vård för mig utan om att möjliggöra för mig att kunna leva mitt liv. Eftersom din arbetsplats kommer att vara i mitt hem och överallt där jag befinner mig så är det viktigt att vara respektfull för mina önskemål men även för mitt privatliv.
Du bör ha god fysik då det kan förekomma tunga lyft.

Uppdraget
Jag är en positiv kvinna i 40 årsåldern med förvärvat rörelsehinder. Jag behöver hjälp med det mesta i min vardag såsom personlig omvårdnad och allt i ett hem förekommande sysslor med mera. Jag är aktiv med många fritidsintressen och jag tycker om att vara ute i naturen oavsett väder. Mitt allmäntillstånd varierar från dag till dag vilket innebär att du som söker ska vara tålmodig och anpassningsbar.

  • Hundar finns i hemmet så det är ett krav att du tål pälsdjur samt att du är bekväm med att hantera hundar
  • Det är viktigt att du som söker är medveten om tystnadsplikten och respekterar detta
  • Jag ser gärna kvinnliga sökanden
  • Du ska kunna uppvisa ett giltigt registerutdrag från polisens belastningsregister 


Varaktighet: Timanställning
Arbetstid: Dygnspass med väntetid på natten under både vardag och helg.
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Körkort: Körkort är ej krav men är meriterande.
Ansökan: De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen "Alla har rätt till ett bra liv". Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9)

Arbetstid / Varaktighet: Deltid / Varierande - dag, kväll, helg
Sök jobbet senast 2019-03-11
Ansök här

Kontaktperson

Linda Oja Rekryteringsansvarig