Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personliga assistenter till kvinna med ALS i Haninge

Ort: Haninge
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2022-01-19
Sista ansökningsdatum: 2022-02-22
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Vi söker nu personliga assistenter åt en kvinna med ALS, boende i Brandbergen, Haninge.

Om tjänsten
Som personlig assistent kommer din uppgift vara att hjälpa henne med samtliga behov som uppkommer i vardagen, exempelvis förflyttning, personlig hygien och sondmatning.

Du kommer att använda bland annat förflyttningshjälpmedel, hostmaskin, slemsug, ventilator och inhalator. Du kommer att få utbildning i de hjälpmedel som krävs för tjänsten.

Vi söker fyra personliga assistenter som kan gå på ett rullande fast schema. Tjänstgöringsgraden är ca 65% och du arbetar både vardag och helg. Arbetstiden är förlagd till 07:45-20:45

Vem är du?
Vi söker dig som är ansvarstagande och lyhörd inför kundens önskemål. Vi tror att du är lugn och har ett stort tålamod. För att underlätta kommunikationen behöver du ha god förståelse i svenska, både i tal och skrift och det är meriterande om du har körkort.

För att bli aktuell för tjänsten krävs att du:
- Har erfarenhet av vård och omsorg
- Har god svenska i tal och skrift
- Inte allergisk mot pälsdjur då det finns en hund och en katt i hemmet

Tillträde: Omgående
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Varaktighet: Vi tillämpar anställningsformen ”Så länge uppdraget varar” samt timanställning.
Ansökan: Din ansökan kommer läsas av personal vid Humana och av kunden. Rekryteringen sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 

En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Välkommen med din ansökan!

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2022-02-22
Ansök här

Kontaktperson

Malin Hellberg Rekryteringsansvarig