1. Du är här: Personliga assistenter till kvinna med ALS sökes

Personliga assistenter till kvinna med ALS sökes

Stad: Västerås
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2019-12-03
Sista ansökningsdatum: 2020-01-03
Arbetstid: Varierande - dag, kväll, helg
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Vår kund är en kvinna i 60års åldern med ALS. Hon söker nu ytterligare en assistent som kan göra hennes team komplett! 

Om tjänsten:
Som personlig assistent förväntas du vara kundens armar och ben. Några arbetsuppgifter som ingår i tjänsten är hushållssysslor, handling, personlig omvårdnad och medicinering. Då kund har mist sitt tal ställs det höga krav på dig som assistent att vara lyhörd för signaler och respektfull.

Vi söker dig med hög arbetsmoral, rökfri, gärna kvinna i åldern 50-60 år, tidigare erfarenhet eller utbildning inom vård och omsorg. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av knapp på magen. Du är ansvarsfull och lyhörd. Du har mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. 

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre. 

Arbetstid/Varaktighet: Arbetstiderna vi söker personal för är dagpass kl: 8-17:00, kvällspass kl: 14-22:00 & vaken natt kl: 21-09/10:00

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Omgående/enligt överenskommelse

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”. Läs mer på www.humana.se

Arbetstid / Varaktighet: Deltid / Varierande - dag, kväll, helg
Sök jobbet senast 2020-01-03
Ansök här

Kontaktperson

Liv Eriksson Rekryteringsansvarig 021-8130409