1. Du är här: Personliga assistenter till kvinna strax utanför Umeå!

Personliga assistenter till kvinna strax utanför Umeå!

Ort: Umeå
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2020-11-19
Sista ansökningsdatum: 2020-12-15
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Nu söker vi fler personliga assistenter till en av våra kunder strax utanför Umeå. Vår kund är en medelålders kvinna som haft en stroke, hon sitter i rullstol och kommunicerar själv. Hon tycker bland annat om matlagning och träning.

 

Om tjänsten

Vi söker dig som är intresserad av att vara timvikarie hos vår kund. Som timvikarie hoppar du in vid ordinarie assistenters frånvaro. Exempelvis vid sjukdom och semester. 

Arbetstiderna är förlagda 08-17 vardagar och helger. Finns intresse för att arbeta som timvikarie redan från nu, så finns goda möjligheter till det. 

 

Arbetsuppgifterna

Som personlig assistent ska du vara till hjälp där funktionsnedsättningen sätter gränser vilket omfattar den dagliga livsföringen såsom personlig hygien, matlagning och andra vanligt förekommande sysslor, framför allt i hemmet men också utanför.

Vem vi söker
Vi söker dig som är lyhörd och ansvarstagande inför kundens önskemål och intressen. Vi tror att du är en glad och positiv och tror att tjänsten passar dig som trivs på en lugn arbetsplats. För att bli aktuell krävs att:

    - Du är rökfri

    - Du har körkort & tillgång till egen bil för att kunna ta dig till arbetsplatsen som ligger ca 15 minuter utanför centrala stan

    - Du kommunicerar tydligt på svenska, både i tal och i skrift

Vi värdesätter högt att du har förståelse för hur det är att arbeta i någon annans hem. Tidigare erfarenhet av vård och omsorg eller personlig assistans är meriterande, men inte ett krav.
 

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt.

Ansökan: Din ansökan kommer läsas av personal vid Humana, av kunden och dennes anhöriga. Rekryteringen sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag!

 

Att jobba på Humana 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.  

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

 

Vad händer nu?  

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Välkommen med din ansökan! 

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2020-12-15
Ansök här

Kontaktperson

Nora Abrahamsson Rekryteringsansvarig