Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personliga assistenter till man i Linköping

Ort: Linköping
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-11-16
Sista ansökningsdatum: 2021-12-20
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Vi söker nu personliga assistenter för både en schemarad på ca 80% och timvikariat till en av våra kunder i Linköping.

 

Om tjänsten:

Vår kund är en man i 30-årsåldern med mycket humor. Han har ett stort intresse för djur, konst, musik, foto och att resa. Kunden är rullstolsburen och som personlig assistent hos honom tar du vid och hjälper till där den fysiska funktionsnedsättningen sätter gränser. Vi ser det som positivt om du delar kundens intressen eller är allmänt estetiskt lagd. Då det finns marsvin i hemmet behöver du tåla pälsdjur och hö.

Vi söker dig som:

- Tål pälsdjur och hö.

- Är flexibel.

Erfarenhet av vård och omsorg är meriterande men inget krav. Vi lägger istället stor vikt vid personliga egenskaper.

 

 

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: Vi söker en tjänst på ca 80%. Utöver detta tillkommer även i snitt 10h väntetid (jourtid) per vecka. Arbetspassen är förlagda till dygnspass (24h) med ca 6h väntetid per natt. Anställningsformen är "så länge assistensuppdraget varar". Utöver detta söker vi timvikarier som kan arbeta vid behov, exempelvis vid sjukdom.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Enligt överenskommelse. Urval sker löpande.

 

 

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

 

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför

omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”. Läs mer på www.humana.se

Ansökan sker via vår webbplats.

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2021-12-20
Ansök här

Kontaktperson

Lina Sjöqvist Rekryterings- och bemanningsansvarig lina.sjoqvist@humana.se