Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent till pojke i Säter, 70 %

Ort: Avesta
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-12-22
Sista ansökningsdatum: 2022-01-31
Arbetstid: Dag

Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? Vi på Humana söker nu en personlig assistent som vill arbeta med en busig pojke på 8 år boendes i Säter. I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.  

Om tjänsten 

Jag är en glad och busig kille på 8 år som söker personliga assistenter som vill jobba hos mig. Det finns en ledig schemarad på 70 %, man arbetar då torsdagar och fredagar kl 7.00-21.00.
Jag söker även timvikarier som kan arbeta vid behov. Man arbetar inga röda dagar. 

Jag har en lungsjukdom och autism och behöver hjälp och stöttning i min vardag. Jag behöver även hjälp med syrgas och sondmatning. Det är bra om du har erfarenhet av PEG eller sondmatning.

Jag har begränsat tal och jag kommunicerar delvis med tecken som stöd, det vore jättebra om du kan det eller har lite erfarenhet kring det så har vi lättare att förstå varandra. Jag behöver någon som finns hos mig hela tiden och jag får inte lämnas ensam.

Du kommer få följa med mig till skolan på dagarna och när dagen är slut där så arbetar du hemma hos mig eller så är vi iväg på någon aktivitet

Min familj har hundar, därför kan du inte vara allergisk.

Är du intresserad av tjänsten behöver vi ha in ett utdrag från Polisens belastningsregister, så beställ det så snart som möjligt, läs mer nedan.


Vem är du? 

Jag söker dig som är erfaren av assistans, arbete med barn och/eller särskola.
Du behöver ha lite skinn på näsan då jag behöver någon
som kan sätta gränser på ett bra sätt och hjälpa mig att hålla rutinerna.
Jag hoppas att du är social och är van att ta stort ansvar.
Sen hoppas jag även att du är lekfull så vi kan ha roligt ihop!
Vi tror att du är i åldern ca 30-60 år. Det fungerar med både manliga och kvinnliga assistenter.

Du som söker ska ej ha barn under tre år pga av smittorisk.

För denna tjänst är det meriterande om du har: 

- Ett lugnt och lyhört bemötande

- Erfarenhet av tecken som stöd

- Erfarenhet av lågaffektivt bemötande

- Jobbat som personlig assistent till barn tidigare

- Har goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift 

- Har B-körkort

 

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Anställningsformen är Så länge assistansuppdraget vara för den 70 % tjänsten, för timvikarier är anställningsformen tidsbegränsad. 

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse men så snart som möjligt. 


Att jobba på Humana 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.  

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig 

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 


Vad händer nu?  

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress:

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/. Blanketten du ska välja heter Arbeta med barn med funktionsnedsättning (442.9

Välkommen med din ansökan! 

Arbetstid / Varaktighet: / Dag
Sök jobbet senast 2022-01-31
Ansök här

Kontaktperson

Frida Larsson Rekryteringsansvarig